Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnologija
Povratak na članak

Europa iskušava magnetski štit za povratak svemirskih letjelica

Umjesto keramičkih pločica kao na space shuttleu i klasičnog izolacijskog sloja kojemu je zadatak da izgori, od topline će putnike štititi elektromagnetsko polje.

Komentari 2

DV
dvorskaluda
14:06 26.11.2009.

Tesline zamisli oživljuju, a taj velikan, taj genije ostavio je bogatstvo ideja i projekata koje su pokrali ameri čim je Tesla umro (ubijen). Krali su mu dok je živio, kradu mu i u smrti, ali ne treba zaboraviti na izvorr tih projekata - NIKOLU TESLU.

VL
VU
Vukovar91
16:55 26.11.2009.

dvorskaluda, TOCNO Ne samo to vec su ga zeznuli i za Nobelovu nagradu...Svijetska mafija nauke. Do danasnjeg dana nije rehabilitiran od tih lopova!!! Po meni najveci genije u zadnjih 500 godina,a fizicari ga proglasili ludjakom i sve mu pokrali. Misli se da vise od 200 naucnih radova koje nikada nije objavio je nestalo? To neznam ali je moguce..sve je moguce u ovome prljavom i ekoloski unistenom svijetu kojega smo dobili za dar a bijedno i jadno gazimo nasim prljavim nogama...jadno i zalosno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.