Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Euforija u crvenom: Hit-boja na slavlju u Josipovićevu stožeru

sdp
Antonio Bronić/Pixsell
11.01.2010.
u 00:57

Iako su mnogi procjenjivali da će gaf s “crvenom Hrvatskom” skupo stajati Josipovića, čini se kako su se esdepeovke, ali i dio njihovih kolega, koji su ponijeli crvene kravate i majice, dogovorili za jedinstven "outfit".

Crvena boja bila je sinoć neizostavan detalj na mnogim damama u stožeru Ive Josipovića. Dok su se neke zadovoljile samo šalom ili bluzom crvene boje, druge su se, poput Milanke Opačić i Ingrid Antičević Marinović, odlučile za potpuno crvene oprave.

I. Antičević Marinović čak je kombinirala jarkocrvenu haljinu s odgovarajućim cipelama s visokom potpeticom te lakiranom torbicom. Iako su mnogi procjenjivali da će gaf s “crvenom Hrvatskom” skupo stajati Josipovića, čini se kako su se esdepeovke, ali i dio njihovih kolega, koji su ponijeli crvene kravate i majice, dogovorili za jedinstven outfit.

Njihov je izbor logičan jer je crvena boja pobjede i slavlja. Mlađi esdepeovci nosili su na prsima ponosno natpis na engleskom jeziku “My president can read this!” (Moj predsjednik ovo može pročitati), a na leđima “Sorry Milan it’s not you” (Oprosti, Milane, to nisi ti).

Općoj euforiji crvenoga podlegao je i Josipovićev savjetnik za internet Marko Rakar, čiji nadimak Mrak najbolje opisuje njegovu naklonost crnoj odjeći. Ipak, na sebe je stavio samo kravatu koja je na crnoj pozadini imala crvene kvadratiće, ali i to je dočekano s čuđenjem.

– Posljednji put kada sam stavio kravatu, Obama je postao predsjednik – rekao je Marko Rakar.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar sizif
sizif
10:39 11.01.2010.

Vjerujem da sam tek jedan od mnoooogih koji nisu glasali ZA Josipovica, nego PROTIV Bandica

AA
AA
09:28 11.01.2010.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Izuzetno je tesko biti dobar domacin u siromasnoj kuci daj Boze danam bude dobro samo se nadamo svemu naj naj. Jospiovicu da nam budes dobar sef drzave svu srecu ovoga svijeta Ti zelim Tebi dobro nama dobro. \"\"\"\"\"\"\"\"

NE
neni
01:30 11.01.2010.

Kak\' su \"jadne\"političarke socijal-demokratkinje našle lovu za nove haljine.. sigurno su ih kupile na karticu pa na rate. Nadam se da ovi masovne scene u krupnom planu zbog pobjede jednog čovjeka, koji bd ne utječe na ekonomsku situaciju neće ljudi \"popušiti\" ..ili de to samo nadam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije