Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje rh
Povratak na članak

EU želi 'na novim temeljima' pregovarati o kandidaturi BiH za članstvo

Federica Mogherini, visoka predstavnica za vanjsku i sigurnosnu politiku, na zatvorenom je sastanku izrijekom spomenula hrvatsku diplomaciju, odnosno ministricu Vesnu Pusić, kao autoricu nekih od ideja koje su pretočene u britansko-njemačku inicijativu o BiH

Komentari 0

XA
xaron
02:43 18.11.2014.

Pusic radi mnogo za BH i Srbiju, ali ništa za Hrvatsku.

VL
DO
dobrodosliMV
19:29 20.11.2014.

Kani se BiH i nemoj koristiti institucije EU da ugrozavas ljudska prava u BiH se nepostuju prava jednog konstutivnog naroda a ti bi da se to malo zaobidje,pusti BiH na miru jer joj vi samo nanosite jos vecu stetu.

VL
GO
Goran41
10:44 19.11.2014.

Kako je Rusija dala do znanja da joj je zapadni Balkan prioritetan, sjetila se EU pokrpati kartu u srcu europe i opuhati ovo "prirodnog bogatstva" sto je ostalo od socijalističke ostavstine ! Gadljivo !

VL
DO
dobrodosliMV
19:24 20.11.2014.

Ako je ovo EU prihvatila onda EU pljuje sama sebe pa kako da se ta presuda rijesava u hodu zasto ti ljudi ne bi mogli biti birani ili cak nisu mogli biti birani vec na proslim izborima je li to Vesna predlozila da se ljudska prava ostave za malo kasnije pa kad im padne napamet da i to rijese to u bosni sigurno nece proci ako se ta presuda ne bude postivala nema nista ni od ljudski prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.