Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski ministar

Erjavec: Velika mogućnost da se dogovorimo oko Ljubljanske banke

Karl Erjavec
Željko Lukunić/PIXSELL
06.03.2013.
u 21:51

- Jako sam zadovoljan s onim što sam čuo. Velika je mogućnost da dođe do dogovora na temelju prijedloga koji je napravljen na susretu mene i hrvatske ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić u Otočcu - rekao je Erjavec nakon sastanka.

Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec, rekao je nakon današnje sjednice Odbora slovenskog državnog za vanjsku politiku, da je dogovor između Slovenije i Hrvatske oko pitanje Ljubljanske banke blizu i da je \"optimist\", piše slovenski Dnevnik.

- Jako sam zadovoljan s onim što sam čuo. Velika je mogućnost da dođe do dogovora na temelju prijedloga koji je napravljen na susretu mene i hrvatske ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić u Otočcu - rekao je Erjavec nakon sastanka.

Odbor se sastao na temu Ljubljanske banke na prijedlog slovenskog premijera Janeza Janše, ali on nije davao izjave nakon tog susreta koji se održavao \"iza zatvorenih vrata\". Slovenski Dnevnik piše da bi konačni dogovor mogao \"pasti\" na sastanku Janeza Janše i hrvatskog premijera Zorana Milanovića oko 10. ožujka. Erjavec nije mogao potvrditi hoće li do tog susreta uopće doći.

Na novinarsko pitanje, Erjavec je kazao da Janša može potpisati sporazum na tom sastanku, ako do njega dođe, iako samo obavlja tekuće poslove zbog pada njegove Vlade. Javnosti u obje države nije poznat sadržaj dogovora između Pusić i Erjavca.

>>Josipović i Pahor za što brže rješavanje pitanja Lj. banke

>>Bratušek: Ne ucjenjujemo vas, ali moramo sada riješiti Ljubljansku

Komentara 4

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
23:28 06.03.2013.

Blabla, dajte više završite taj igrokaz, ionako će odlučiti Bruxelles.

DZ
dzukaficuka
08:43 07.03.2013.

Moj fantek HR NEmoze povuci tuzbu vi ste spor izgubili u Strazburu.To je tuzba nas civila i tu nema mrdanja ako ovi u Briselu nebudu reagirali hoce sigurno UN u Njujorku zato fantek i dalje blokiraj sto se mene tice .EU je Neprilika a ne prilika.

Avatar possibilis
possibilis
23:45 06.03.2013.

Nakon pregovora s nasom vrlom "Ministricom ostecivanja Hrvatske" ne moze biti nezadovoljan. ipak su bivsi stedise dobili pravomocnu presudu protiv Ljubljanske banke sa eksplicitnim naputkom suda da se presuda koristi kao model drugih potrazivanja. Da ne bi slucajno Hrvati ostali neosteceni, trebalo bi se odmah nagoditi mimo prava. Ocito pravo vrijedi za sve osim za Hrvate... tu valja traziti "pravicnost". Stvarno bi trebalo ispitati sva kretanja i sve ravune nasih vrhovnih politicara da se utjera trag njihovom pravom nalogodavcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije