Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborna retorika
Povratak na članak

Erjavec: Odnosi Srbije i Hrvatske se kompliciraju, to osjećamo!

Ponovivši svoja već poznata stajališta o arbitražnom sporu, kazao je kako će se arbitražni postupak, iz kojega je Hrvatska inače istupila, po njegovu mišljenju nastaviti

Komentari 6

CR
crocro
07:51 31.08.2016.

Dobra stvar je u tome da samo misle kako bi Hrvatska treba priznati pravorijek arbitraže u predmetu spora sa slovenijom. Samo neka misle i dalje.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
11:32 31.08.2016.

Koliko godina treba da Janezi shvate da arbitraze vise nema.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:15 31.08.2016.

malo teže kopča ko i eu sosed

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
18:08 31.08.2016.

Erjavec: Odnosi Srbije i Hrvatske se kompliciraju, to osjećamo ali to neče utjecati na pravednu međunarodno važeču presudu EU arbitražnog suda oko granice i masovni odlazak našig građana na jedrenje po novom svome alias takozvanom balkanskom domoljubnom koridoru "Nedamo ni milimetra"!

VL
Avatar epidaurus
epidaurus
15:43 31.08.2016.

Kad talijani povrate Istru pitanje granice u piranskom zaljevu postati će nevažno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.