Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nedjelju izbori
Povratak na članak

Erdogan bi supervećinu da Turska bude svjetska sila


Oporba na udaru, a cilj mu je uvesti predsjednički sustav

Komentari 7

PA
pacoje
22:19 05.06.2015.

jako volim Tursku, idem ponekad kupiti sto sta suvenire, odjecu obucu i tak.. erdogan je doista covjek od rjeci i djela, i tursku je napravio tako da im mnogi i zavide, dali je netjko od vas video podmorsku novaciju? kojaa zblizava 2 kontinenta

VL
FO
ForeignLegion1987
19:24 05.06.2015.

Tko se cudi...pa turska i naoruzava...samozvanu zlocinacku organizaciju...samozvan..isil...a tko je skim takav je..

VL
TO
tokito
22:23 05.06.2015.

i treba

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
19:20 05.06.2015.

Kompleksi su opasna stvar

VL
KI
KITONJA
20:50 05.06.2015.

Ne vjeruj Turčinu ni onda kad ti darove nosi

VL
SA
samuraj
09:23 06.06.2015.

Izuzetno poštujem svaku velesilu ali ekonomsku, gdje narod te velesile ima stvarnu korist od toga što su velesila. Sve ostalo je idiotizam,zveckanje oružjem,prijetnje slabijima oko sebe, pretenzije na tuđe teritorije,glumatanje i izražavanje spremnosti za nekakve borbe do zadnjeg čovjeka alii normalno pod uvjetom da oni koji se busaju u prsa i liječe svoje komplekse nisu taj zadnji čovjek. Danas je svijet pun takvih likova koji su nažalost na čelu država koje mogu napraviti i te kakvu štetu. Niti jedan od tih ,,junačina,, naravno ne misli da bi on trebao žrtvovati život svog djeteta,člana obitelji ili ne daj bože svoj za taj isti cilj o kojem lupeta ali je zato spreman bez razmišljanja žrtvovati vaš život, moj, vaše i moje djece. Pun mi je više k...c velikih Hrvata, velikih Srba, velikih Turaka, velikih Amerikanaca, velikih Rusa i svih ostalih ,, velikih,, koji su spremni nanijeti štetu i zlo svemu i svima radi svojih uskih interesa i da oni eto postanu veliki i velesila. Ja osobno sam ,, mali,, Hrvat koji je spreman za svoju obitelj i domovinu poginuti odmah u slučaju da ih netko ugrozi ali ni pod cijenu života nisam spreman uzeti oružje i ići ugroziti bilo koga samo zato što ne misli kao ja, ne moli kao ja ili bilo što drugo ne radi kao ja. Zastrašujuća je veličina podjela i količina mržnje koju su u kratkom vremenu uspjeli posijati takvi likovi. Nadam se da je ipak u većini slučajeva riječ o manjem broju ekstrema jer ako nije ne piše se dobro nikome.

VL
BF
brkonja fra brkati
20:04 05.06.2015.

" Izbora ima, ali nema slobode medija, a ni oporbi se ne piše dobro, kao ni u Rusiji, Mađarskoj, Venezueli" !! Plitko da ne može biti pliće.Valjda je Ukrajina referentni uzorak gdje je državi od 46 milijuna .korporacija USA na čelu postavila dva kazarska Židova na mjesto predsjednika i premijera..U Mađarskoj Orban ima većinu,a jedini koji se bune protiv njega su židovske nevladine udruge povezane sa židovskim vlasnicima banaka,koje je mađarska vlada stavila pod kontrolu.U Rusiji bi valjda Khodorkovsky i Berezovski bili najbolji kandidati za predsjednika.Ovakve članke dizajniraju u američkom veleposlanstvu u Buzinu,a kvazinovinarka ih samom potpisuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.