Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAZA U ŠKOLI
Povratak na članak

Epidemija zatvorila škola u Popovači, sumnjaju na norovirus

Sanitarna je inspekcija privremeno zatvorila školu koju pohađa gotovo 900 učenika, a zabranjeno je i okupljanje učenika.

Komentari 11

DE
deus ex machina
12:27 11.11.2011.

MOGUĆI IZVOR ZARAZE 1 A da nisovi iz HDZ-a u zadnje vrijeme tu kaj svečano \"otvarali\" ???

VL
CH
chemica
12:46 11.11.2011.

Ako ta škola ima osiguranu prehranu učenika, onda je valjda jasno u kojem grmu leži zec. Tako su se i u mojoj školi potrovali, a mali \"izlet\" u Zaraznu su izbjegli samo malobrojni sretnici. Oni kojima se ta školska menza već otprije učinila \"sumnjivom\". Kuharica miješa hranu RUKOM. Sine, a zašto ti više ne jedeš u školi? Zato, mama, ZATO. Ima svega na ovom svijetu.

VL
NJ
Njamanjam
15:57 11.11.2011.

Tko je prdnuo? Nisam!

VL
VI
Vito
16:03 11.11.2011.

Zbog epidemije zatvorena škola u Popovači, oboljela 143 učenika Milinović: Djeca moraju znati tko je najzaslužniji za stvaranje države Je li potrebno dodatno objašnjenje?

VL
FE
Felicijen
17:26 11.11.2011.

Sad će kuharica reći : \"Pa nije mi nitko rekao da moram ruke prat´ ja ´vako već godinama pa ništa!\".

VL
ŠI
Šiljka
18:03 11.11.2011.

Eto, a kad sam nekidan prodavačici u pekari potiho rekla, iako sam čekala da ostanemo same da joj ne stvaram probleme pred ostalima, da ne dira kruh istom rukom kojom i novce, rekla mi je da nema tri ruke i da tako rade svi (što nije istina, bar ne u toj pekari)...Glupača! Umjesto da cijeni što nisam rekla pred svima ili šefu (iako sumnjam da i on pere ruke)...Klinci u školi se smiju kad im se spomene pranje ruku, što navodi na zaključak da to ne rade ni kod kuće. Fuj!

VL
Avatar Malacaay
Malacaay
18:33 11.11.2011.

Nazalost Hrvatska je oduvek bila leglo raznih epidemija i zaraza od kojih su one koje napadaju meso uvek bile i ostale relativno benigne i lako izlecive i u odredjenoj meri preventivne i nekancerogene. Medutim, problem nastaje kod borbe sa onim drugim bolestima - bolestima duha; a koje su pravi razlog i uzrok briga i glavobolja, jer su zbog nedostatka direktnoga fizickoga manifestiranja, odnosno zbog manifestiranja samo svojih posledica - a koje opet imaju neobicno svojstvo da zbune i dezorentiraju onoga ili one koji postavlja/ju dijagnozu - veoma kancerogene, stetne i naravno mnogo, mnogo opasne. Iskrene zelje za sto brzi oporavak dece. :))

VL
NA
nadaparabola
19:49 11.11.2011.

vidimčuda.nepoznati uzrok.pa zna se otkud to.prije petnaestak godina isti slučaj se dešavao na kosovu kad su od nepoznate i nikad u svemiru utvrđene i ničim izazvane dječije epidemije.evidentno je da je to opet četnička ujduruma.

VL
NA
nadaparabola
19:51 11.11.2011.

onda su samo albanska djeca bila bolesna ,a vi ste gospodo to debelo podržavali.sjetite se.

VL
FI
fiberglas
09:26 12.11.2011.

11.11.2011. u 18:03h Šiljka je napisao/la: Eto, a kad sam nekidan prodavačici u pekari potiho rekla, iako sam čekala da ostanemo same da joj ne stvaram probleme pred ostalima, da ne dira kruh istom rukom kojom i novce, rekla mi je da nema tri ruke i da tako rade svi (što nije istina, bar ne u toj pekari)...Glupača! Umjesto da cijeni što nisam rekla pred svima ili šefu (iako sumnjam da i on pere ruke)...Klinci u školi se smiju kad im se spomene pranje ruku, što navodi na zaključak da to ne rade ni kod kuće. Fuj! ___________________________ Po tom pitanju mi smo poput Afganistana ili Somalije....kod ´´našeg Zećirija´´ u pekarnici radnice partvišem i zogerom brišu pod ,cijede one prljave krpetine i ..kako vi kažete milke novčanice i kusur, a onda uzimaju kruh i ostale proizvode...upućivane pritužbe, obavještavan šef, obaviještena sanitarna...ali...opetovani pucanj u prazno. Pekarnice su definitivno najagilniji izvor zaraze u ovoj zemlji nedođiji.

VL
FI
fiberglas
09:41 12.11.2011.

Što se škola tiče....jel itko zapitao kakvo je stanje u školama na područjima posebne državne brige (nebrige)? Vukovar napr. ili Knin, recimo... Da je normalna vlada (a nije), da je normalan ministar ( a ne lik iz basne) već bi sanitarne preventivno još danas uzimale briseve po svim školama ( a ne skupljale reket od razno-raznih Zećirija i Keljmendija ...kako je red jednom mjesečno, jelte) da se spriječi ovo sranje s nečistoćom i da čistačice ne čiste tamo gdje treba a onda prljavim rukama mažu nutellu i paštete. Pitanje: ZAŠTO PO ŠKOLAMA NEMA SAPUNA I PAPIRA DA DJECA IMAJU ČIME OBRISATI RIT I OPRATI RUKE? Stanje je gore nego u bolnicama. Nama učiteljice stalno govore kako trebamo kupiti one papirčine u rolama i litre sapuna. Kupili smo knjige, opremu za đaka, sapune, role papira, užine, karte za kina,muzeje,izlete, autobuse, ekskurzije, darove za učitelje - jer je eto najpametnija, najvrijednija učiteljičina mezimica predložila nešto za ´´njen´´ roćkas, pa prilog za sirotinju jer mi to nismo ( ufff), pa daj za mali koncil ( aahaaa)....heeej!! Dosta!!! Jebite se!! Ministre!!! Ravnatelji!!! Treba vas na štrik, bando neradnička, uljuljkana!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.