Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlukom vlade
Povratak na članak

Emil Tedeschi novi član odbora zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Poznati poduzetnik imenovan je na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev

Komentari 10

HO
Hotspot
13:09 29.01.2015.

zar taj tedeschi nije kućni prijatelj s premijerom milanovićem???! nevjerojatno što radi SDP-ova vlada!!!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:48 29.01.2015.

...a i gospođa je prodala stol...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:46 29.01.2015.

...udužili se svi... i slikali se skupa... svi...

VL
NI
ninja72
15:21 29.01.2015.

Pita li se taj odbor sto jedu, koliko placaju stanovanje, .....ti mladi ljudi.Osobno znam jednu studenticu(sve ispite dala u roku, 5-a god.) bez osobnog kompjutera.Nemate Vi pojma kako zive pojedini studenti!

VL
ĆA
ćaćaća
17:09 29.01.2015.

tata mu je 80 ih bio optužen za krađu milijuna iz tvornice papira zagreb gdje je bio direktor..pobjegao je u italiju i tamo čekao zastaru a onda se sa sinom vraća u hrvatsku i postaje zastupnik za neke brendove te osniva firmu na čijem čelu je ovaj gospodin..naravno stari se izjašnjavao kao veliki antifašist pa mu je sve bilo na dohvat ruke..stara škola se nastavlja..

VL
CR
crocro
14:40 29.01.2015.

Izbori se vrtoglavo približajavju. Vlada više nema vremena posvetiti se gospodarstvu i aktivno raditi. Sda se rade samo tehničke stvari i protokolarni postupci, jer se sve mora usmjeriti na postavljanje novih ljudi dok se još može i to onih bliskih pojedinim osobama iz vlade i povlačiti poteze kojima se senzibilizira biračko tijelo. Osim toga narodu trebaju objavljivati pofatke kojima se ohrabruje perspektiva, kao što su podaci o mogućem rastu gospodarstva, podaci o rastu izvoza, najave naglog boljitka stanovništva (računajući na prodaje nacionalnog blaga kao što su autoceste i dr., te ustupanja HR dijela Jadrana za naftne i plinske platforme), a onda bi se napredak tumačio kao veliki uspjeh i veliko gospodarsko znanje i umijeće vlade. Sve sange biti će usmjerene na pridobivanje koalicijskih partnera i na pridobivanje glasačkog tijela. Tako da je i ova godina izgubljena sve do poslije izbora kada zapravo započinje teći novo doba Hrvatskog nadanja u bolju budućnost uz aktivno kreiranje Kolinde Grabar Kitarović.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:41 29.01.2015.

Strava!!! Strava!!!

VL
DU
Deleted user
13:46 29.01.2015.

Jedina kvalifikacija za njegovo imenovanje je prijateljstvo sa Zokijem. Što je to trebalo Tedeschiju da se sramoti?

VL
L0
luena 01
14:43 29.01.2015.

Tae nedavno je Tedesi svog prijatelja i naseg premijera i Vladu javno kritizirao da su im rezultati nikakvi i da ne rade dobro ,danas ga nasa Vlada na celu sa premijerom zaposli na preporuku agencije... Cija je agencija i kakoo su oni dosli do Tedesija,ako je poduzetnik ne znaci da ima te sposobnosti raditi u zakladi i bit ikom potpora..... Bilo kako bilo nek se svi uhvate za nos i to svoj,prije nego druge (HDZ) kritiziraju kako su zaposljavali i uhljebili njima podobne,a ovi nista drugo inista manje ne rade... Ovim mu je premijer stavio flaster preko usta i da do znanja kako se vise javno ne bi obrusio na njega... sumnjivo mi je ovo ,nego sto!

VL
TA
tajgan
17:12 29.01.2015.

Kad će instiitucije početi raditi svoj posao!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.