Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST U TURSKOJ

Eksplozija u središtu Ankare, ozlijeđeno 15 osoba

eksplozija u Ankari (1)
Foto: REUTERS/PIXSELL
1/3
20.09.2011.
u 11:29

Bomba je najvjerojatnije podmetnuta u vozilo, rekao je zamjenik premijera Bulent Arinc.

U središtu Ankare odjeknula je eksplozija u kojoj je ozlijeđeno 15 osoba, od kojih je troje u teškom stanju, javljaju svjetski mediji.

– Imamo informacije da je bomba podmetnuta u vozilo – izjavio je zamjenik premijera Bulent Arinc, a prenio BBC. Vlasti su demantirale informacije prema kojima je u eksploziji bilo i mrtvih. Iako se detonacija dogodila u blizini škole, nitko od učenika nije ozlijeđen.

– Osjetio sam detonaciju na udaljenosti od 500 metara. Vidio sam zapaljene automobile, a ozlijeđeni je čovjek rekao da je netko izgubio udove – rekao je jedan od svjedoka, 42-godišnji Ekrem Erkoc, prenosi Guardian.

Bulent Tanik, predsjednik vijeća četvrti Cankaya, rekao je da je jedan od svjedoka vidio kako netko sa zgrade baca zapaljeni kanistar s benzinom na automobile.

– Istraga je u tijeku. U slučaju da je to točno, kanistar je mogao izazvati eksploziju spremnika za gorivo u automobilu – rekao je Tanik.

Vatra se brzo proširila, ali vatrogascima nije trebalo dugo da je ugase. Oštećeno je nekoliko vozila, dok su prozori na obližnjim zgradama razbijeni. Policija je ogradila područje, a na mjesto nesreće stigla je i protueksplozijska jedinica.

Komentara 16

OB
-obrisani-
12:28 20.09.2011.

eto... pa se ti onda vozi na plin...

DR
drug
12:49 20.09.2011.

I oni imaju emigraciju samo sto ne koriste telefon

PA
Pasdaran
11:43 20.09.2011.

Vjerojatno PKK. Podržavam Kurde, ali ne i njihove marksističke teroriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije