Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Eksplozija u kineskom rudniku: Poginulo 20 ljudi, a 17 je zatočeno

rudari
Reuters/Pixsell
16.10.2010.
u 09:39

Prema izvještajima, nakon eksplozije plina 239 rudara uspjelo je izaći iz rudnika.

Nakon što je danas ujutro u ugljenokopu u središnjoj Kini eksplodirao plin najmanje 20 rudara je poginulo, a 17 je ljudi još zatočeno, javljaju kineski mediji.

Prema izvještajima, nakon eksplozije 239 rudara uspjelo je izaći iz rudnika. Dodajmo, da su nesreće u kineskim rudnicima česte zbog slabe sigurnosti, a samo u prošloj godini poginulo je oko 2630 rudara. 

Ključne riječi

Komentara 12

JI
jimbeam
12:57 16.10.2010.

Biće da \"Bog\" voli samo čileance !

LO
lojtra
13:29 16.10.2010.

@friz Vjerujem da je kupiti političara skupo. Ali daleko jeftinije nego kupiti cijeli narod :) Kao što vjerujem da su mnogi EU političari isto \"kupljeni\". Dbra valuta za kupovinu političara je (osim novca) i \"umakanje\" pa \"ucjena\".

FR
friz
10:26 16.10.2010.

Činjenica je,na krvi ove sirotinje,Kina se naglo razvija.To zapadni svijet prešučuje i brže-bolje prelazi preko toga.Također je činjenica da krupni kapitalisti na zapadu potajno priželjkuju da smanje prava zaposlenim u domicilnim dražavama,a vlade tih država ucjenjuju i uvjetuju.Uvjetuju im daa ako ne smanje prava radnika,oni će proizvodnju preseliti u Kinu.Jeftina radna snaga im je \"argument\".A s druge strane,kada i presele proizvodnje u Kinu,računaju na to isto tržište s kojega su otišli.I umjesto da im vlade daju \"šakom po nosu\" zbog toga,one samo nemočno slježu ramenima i dalje se zadužuju kod lihvarskuh banaka i time čitave narode i države bacaju u DUŽNIČKO ROBSTVO !!!Mi smo tipični primjer tome,sa jednim dodatkom,da imamo \"najrazvijeniji udruženi politički krimina\" do sada poznat i viđen na ovim prostorima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije