Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA

Eksplozija Al-Qa'idine bombe odnijela 26 života u Jemenu

Usain Bolt Laueratus
26.02.2012.
u 15:31

Bomba je aktivirana nedugo nakon prisege novog predsjednika Abd-Rabbua Mansourija Hadiija

Samo nekoliko sati nakon prisege novog jemenskog predsjednika Abd-Rabbua Mansourija Hadiija u Saani, u nedjelju je eksplodirala autobomba pred predsjedničkom palačom na jugu zemlje i odnijela 26 života, prenio je Reuters.

Svjedoci tvrde da je muškarac auto dovezao ispred palače u Mukallu, četvrtom po veličini gradu u Jemenu, te zatim aktivirao eksploziv raznijevši pritom ulazna vrata i prozore na okolnim zgradama.

Dok nadležni pokušavaju utvrditi identitet vozača samoubojice, obznanjeno je da je riječ o još jednom napadu orkestiranom od strane Al-Qa'ide čije je suzbijanje uoči preuzimanja mandata predsjednik označio ''nacionalnom i relijgijskom dužnošću''.

Komentara 2

RI
Riznica
16:37 26.02.2012.

Kazu, samo nekoliko sati nakon novog predsjednika Abd-Rabbua Mansourija Hadiija... Hocete reci i jedinog kandidata u Jemenu koji je bio desna ruka bivseg diktatora Saliha gdje su zajedno pljackali narod 33 god... Dobio je kao jedini kandidat 99,7 % glasovaova , koja komedija ...Bravo na izborima !\" U Jemenu nista novo, znaci nastavi ce se demostracije i ubijanje !\"

Avatar Alfons_x
Alfons_x
16:39 26.02.2012.

Al Qaida, terorizam strah, teror, odmazda, rat, sloboda... Pravi orvelovski scenarij.....Rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je snaga, agresija je obrana! Al Qaida je IME stvoreno u Washingtonu sa samo jednim ciljem, to je da bude razlog agresije na bilo koju zemlju, i širenje terora straha..... Terorizam je prvi u povijesti počeo upotrebljavati izrael pa čak i protiv vlastitih građana (1940 bomba u brodu s izbjeglicama iz europe za koju je utvrđeno da ju je podmetnula izraelska teroristička organizacija) tako da je on postojao i prije famozne \"Al Qaide\" dok se danas ama baš svaki napad pripisuje njima...osim kada se hoće optužiti Iran eventualno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije