Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Schengen
Povratak na članak

EK produljio rok i spasio novac dodijeljen Hrvatskoj

Zagreb nije u propisano vrijeme iskoristio novac iz fonda za Schengen te su sva sredstva trebala biti vraćena Bruxellesu

Komentari 9

DI
dino85
09:07 29.07.2016.

E prijatelju nema interesa jer nigdje "nema mene" sve je transparentno kao staklo. Dasu nasi novci vec bi se i pretzaduzili, farbali bi autoceste i nogostupe ne samo tunele po 10tostrukoj cijeni.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:01 29.07.2016.

Nude ti lovu,a ovi naši nesposobni!Zemlji otvori se!

VL
ST
Starotopoljanin
09:16 29.07.2016.

to je dokaz da nasi namjestenici u supu nista ne rade ,malo love maznu,pa malo kao nesto naprave,i na kraju jos ce mo mi gradani vracati lovu.

VL
CI
cinbenik
19:27 29.07.2016.

Vidjeli ljudi da Hrvati imaju sansu ponivo birati normalnu i naprednu vladu,koja je napravila rast Hrvatske

VL
Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:15 29.07.2016.

Ma nama lova nije nikad bila važna kao zapadnim materijalistima. Gdje možeš uzeti, ne uzmeš - to je stvarna samožrtva i plemenitost.

VL
SA
sasavt
11:58 29.07.2016.

a jesmo nesposobni, pa stvarno nevjerojatno !

VL
ST
Stipan
12:26 29.07.2016.

Što će nama njihov novac! Neću!

VL
AN
anticenzura
09:57 29.07.2016.

Kakav Shengen? Znaju li oni sta je Shengen uopce? Posebno sada kada je Europa krcata izbjeglica? Vojska poslozena na svim granicama po Europi, specijalci hodaju po svim zemljama, a oni sada kada je najopasnije mastaju da otvore nekontroliranoj masi granice. Pa doci vam masa izbjeglica mirno u zemlju, sve ce vam ih EU pogurati, iz Austrije, Italije i Njemacke, dok sada ne mogu. To netko namjerno radi. U Hrvatskoj se nista ne zna kakvo je stanje u Europi i nasim gradjanima se podmece ta suluda politika, ne smijem niti zamisliti kako bi se Hrvatska nosila s masom izbjeglica u zemlji. Ne samo prolaze kroz Hrvatsku, nego da i ostanu tu zauvijek. Boze sacuvaj, strasno. Ni bogate i super organizirane zemlje se ne znaju nositi s tim problemom, kamoli se nasa drzava. Ovi iz EU to rade da pokazu svijetu da eto jos ima blentavih koji ce otvarati svoje granice, dok svi ostali dizu zice i tvrdjave i zatvaraju svoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.