Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka odobravala

Egipat: Dvaput zatrudnjela s ocem koji ju je silovao 7 godina

silovanje
Arhiva VL
02.04.2012.
u 10:23

Raniju (20) otac je silovao od njezine 13. godine, a majka je prešutno odobravala zlostavljanja te ih prikrivala

Stravično zlostavljanje otkriveno je u Egiptu nakon što je 20-godišnja djevojka Rania iz sela Kafr Sinjab zatražila od policije da je spasi od oca silovatelja.

Kako piše Emirates247, Rania je policijskim službenicima ispričala da ju je otac silovao punih sedam godina, odnosno od njezine 13. godine. Da situacija bude nesnošljivija, pobrinula se njezina majka, koja je od početka znala za zlostavljanja, ali ih je prešutno odobravala i pomagala u njihovu prikrivanju. Tako je kćeri dvaput pomogla da pobaci dijete. Tijelo prvog djeteta navodno je ostavila pored džamije, a drugi je pobačaj izveden u klinici.

Objavljeno je da je otac zlostavljač uhićen te kako je protiv njega podnesena optužnica.

Komentara 1

MI
mirac
11:51 02.04.2012.

Toga ima i kod nas. Sve dok se neuvede smrtna kazna i pogube svi koji su krivci za takve gnusarije toga će biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije