Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUOFENZIVA
Povratak na članak

Džihadisti i pobunjenici u Alepu idu na Assada i Ruse

Moskva poručuje kako više neće čekati Amerikance da odvoje oporbu od terorista te kreću u konačni obračun

Komentari 10

KU
kukuruzovski
02:42 29.10.2016.

sta ima amerika da brani nusru, i da brani turski interes, isto tako se pitam sta ima rusije i ptin da tamo brane asada i sijitsku miliciju, znate sta ovi mi se uopste ne dopada jer se i balkanu podeliloilo drustvo u katolike i pravoslavce ne smemo dozvoliti da nam amerika i njeni vazali, a ni rusija i putinski vazali ,podele drustvo na one koji brane katolicku stranu ili na onu koja brani pravoslavnu stranu, ne smemo da se podelimo ko sije i suniti...znam i vi znate da srbija nije andjeo ali mi smo dosta propatili od Nato 3 meseca bombardiranja svega i svacega,ali mi smo izabrali pravedniju stranu od vas, mi smo izabrali rusiju jer brani krscantvo i u regijonu, a nato gura vehabije napred i ima dvostruko merilo,jednu za prozapadnu vrednost a jednu za istocnu, znam i to da nasi popovi ponekad govore ratohuskacki ali i vi treba da prestanete da tvrdoglavo podrzavate stepinca za sveto lice,pa znate i samo istoriju jasenovca

VL
ST
Stipan
22:55 28.10.2016.

Zadnja američka pobjeda je bila u drugom svjetskom ratu. Od tad neprestalno vode ratove diljem svijeta i nijedan nisu dobili. Neće ni ovaj.

VL
DU
Deleted user
11:16 29.10.2016.

Ostvaren je san Izreaela: sve arapske zemlje u okolici su uništene i u rasulu, a muslimani se ubijaju međusobno ...

VL
BA
balic
08:16 29.10.2016.

zelimo iskoristit prekid vatre da bi se otvorio humanitarni koridor i civili evakuirali.. hahaaa kamo evakuirali, u Europu. Sto ih ne uzmete vi sebi u rusiju??

VL
MA
maliMalecki
00:42 29.10.2016.

A u polufinalu sa Nezavisnom Državom Kaliforniom!...

VL
DU
Deleted user
04:46 29.10.2016.

Da me netko pita...Rudija,Amerika....ma Amerika!

VL
MA
maliMalecki
00:41 29.10.2016.

Utakmica Hrvatske i Arizone na Svj. prvenstvu u nogometu...san!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.