Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMET

Džeko: Nemamo često priliku igrati protiv Njemačke i Švedske

Edin Džeko
AFP
20.05.2010.
u 18:01

U Švedskoj i Njemačkoj živi veliki broj bh. državljana, pa njihova podrška neće izostati

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko izrazio je zadovoljstvo što će reprezentacija Bosne i hercegovine imati priliku odigrati prijateljske susrete s reprezentacijama Švedske i Njemačke.

- Sigurno je kako nemamo često priliku igrati s reprezentacijama poput Švedske i Njemačke i zbog toga treba čestitati čelnicima Nogometnog saveza BiH. To će biti dvije odlične provjere za naš sastav. Možda će biti mali problem što je kraj sezone i većina igrača je već na odmoru, ali se nadam da ćemo svi biti spremni za te duele, izjavio je Džeko, dodajući da očekuje veliku podršku navijača bh. reprezentacije 29. svibnja u Stockholmu i 3. lipnja u Frankfurtu.

- U Švedskoj i Njemačkoj živi veliki broj naših državljana, pa vjerujem da njihova podrška neće izostati, dodao je napadač bh. reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije