Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO

Dvojica muškaraca i prostitutka opljačkali ga nakon seksa

prostitucija
AFP
18.03.2010.
u 11:35

Neno je mobitelom nazvao policiju i kazao im da su ga napale dvije muške osobe, uhvatile ga i uzele mu novčanik u kojem je bilo oko 1500 kuna.

Ivica O. (33) iz Solina, Marija Ć. (36) iz Splita te još jedan nepoznati muškarac počinili su u utorak razbojništvo nad Nenom P. (45) iz Podstrane.

Neno je mobitelom nazvao policiju i kazao im da su ga napale dvije muške osobe, uhvatile ga i uzele mu novčanik u kojem je bilo oko 1500 kuna.

Ispričao je da je bio u kući u splitskom naselju Radunica i da je u jednoj sobi imao seksualni odnos s Marijom kojoj je kasnije trebao platiti 200 kuna.

Kada je htio izvaditi novčanik, ona ga je uhvatila za ruku i počela vikati da je pusti na miru. Tada su iz prizemne prostorije izišla dva muškarca koja su ga počela udarati. Marija mu je uzela novčanik i pobjegla, a Neno je nazvao policiju i pokušao uhvatiti dvojac.

Uhvatio je mlađeg u Riječkoj ulici, ponovno nazvao policiju koja je izišla na mjesto događaja i uhitila Ivicu O. kojeg od ranije poznaju po brojnim kaznenim djelima.

Neno je u policiji pregledao albume uhićenika i na jednoj slici prepoznao Mariju Ć. Ivica O. priveden je istražnom sucu koji mu je odredio pritvor, a za drugim muškarcem policija traga.

Komentara 4

Avatar Rubirosa
Rubirosa
12:37 18.03.2010.

U prdekanu s tim likom!Pitate se zasto? Dva razloga:1.lazna prijava(posle *ebanja nema kajanja)2.Kakav mora to biti mulac da u danasnje vreme kupuje sex?!(H)Uostalom treba takvo delo okarekterisati kao Kriminalno....

RA
rajko
17:25 18.03.2010.

Kakvi se sve likovi ovdje javljaju....

BI
bizzwizz05
12:45 18.03.2010.

to je stara fora sa 2 tipa iz stražnje prostorije, pitajte naše pomorce ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije