Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čiovski most

Dvojica 17-godišnjaka bore se za život nakon prometne u Trogiru

policija
arhiva vl
12.04.2010.
u 11:49

Jedan je pripit vozio moped marke gillera kada je, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, naletio na 17-godišnjeg pješaka.

Dvojica 17-godišnjaka iz Trogira bore se za život u splitskoj bolnici. U prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila na Čiovskom mostu teško su ozlijeđeni.

Jedan je pripit vozio moped marke gillera kada je, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, naletio na 17-godišnjeg pješaka. Vozač motocikla imao je 0, 64 promila alkohola u krvi i nije koristio zaštitnu kacigu.

Prometna se dogodila pola sata iza ponoći, a oboreni maloljetnik prelazio je cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije