Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj nastave

Dvoje učenika ozlijeđeno u eksploziji petarde u Splitu

spinut,ozlijeđeni učenici,petarde (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
15.06.2012.
u 12:40

Djevojka, navodno, ima ogrebotine na nozi, a dječaku se, kažu njegovi kolege ispred škole, metalni komad zabio u nogu

Dvoje učenika osmog razreda splitske Osnovne škole Spinut ozlijeđeno je u petak od eksplozije petarde. Nesreća se dogodila nedaleko od školske zgrade za velikog odmora. Učenici su slavili posljednji dan nastave, a tko je bacio petardu koja je ozlijedila dvoje učenika, za sada se ne zna. Policija obavlja očevid na mjestu događaja, a ravnateljica, nakon što je dala iskaz policiji, ne želi davati izjave za javnost.

Djevojka, navodno, ima ogrebotine na nozi, a dječaku se, kažu njegovi kolege ispred škole, metalni komad zabio u nogu. Prevezen je u KBC Split gdje mu je strano tijelo uklonjeno. Ozljeda je okarakterizirana kao lakša.

Komentara 1

Avatar dariodario551
dariodario551
09:15 17.06.2012.

Kad san in proda petarde ,lipo san in reka,- upalit i bacit što dalje od sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije