Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva policajca ranjena
Povratak na članak

Kaos u Istanbulu! Muškarac ranjen, žena s bombom ubijena u napadu na sjedište policije

Napadač je ranjen pobjegao s mjesta sukoba, a potom je uhićen

Komentari 5

TA
takitako
13:55 01.04.2015.

dvoje ljudi u turskoj, jedan covjek u germanairwings, jedan covjek u skandinaviji breivik a nigde terorista

VL
NE
neos
12:25 01.04.2015.

Komunizam je motiviran apsolutnom i vječnom vlasti za prodavače te magle. Za ostale članove baza je u neizmjernoj naivnosti i maloumnosti.

VL
RU
ruger
18:39 01.04.2015.

I ovo je maslo komunjara.

VL
MA
Majur
19:12 01.04.2015.

Komunizam je fin i miroljubiv sistem koji svu svoju djecu miru i ljubavi uči......svi smo jednaki, svi imamo sve....huuuuuraaaa.... iz šume u stanove i tko neće po našem metak u čelo jer je očigledno fašista, nacionalista,moralista, intelektualac, ma naći ćemo već nešto za argument za taj metak... živjela partija, živio komunizam, živio Tito , živio Mesić i Josipović....

VL
MA
makavelii
12:22 01.04.2015.

Zivjela komunisticka revolucija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.