Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afganistan
Povratak na članak

Dvoje mrtvih na prosvjedima protiv pastora Jonesa

Još je pet osoba ranjeno tijekom prosvjeda u Afganistanu protiv pastora Terrya Jonesa koji je planirao spaliti Kur'an na Floridi.

Komentari 18

ST
Stockholm
14:50 12.09.2010.

Americka vlada je osudila planove ratobornog pastora. Sve americke vjerske institucije su osudile planove ratobornog pastore, EU je osudila osudila planove ratobornog pastora. NATO je osudio planove ratobornog pastora. Ratoborni pastor vjerovatno nikada nece ostvariti svojih planova. Ni, zlocinska islamisticna masinerija ipak vec radi na sve cetiri cilindre. U Lahoreju u Pakistanu (kojemu USA pomazu vise nego sve ostale zemlje zajedno) islamisticni junacki borci vec demonstriraju s napisima kao ovaj, uzet iz danasnjih svedskih novina. \"Death to Americans! The Creators of Misery! The enemies od Humanity. The Supporters of Attrocity!\"

VL
AU
aurora08
14:51 12.09.2010.

je ovak izgledaju muslimani

VL
MM
Mladen Miletić
14:52 12.09.2010.

Dvoje mrtvih na prosvjedima protiv pastora Jonesa, znaju das su mu dali da pali bilo bi ih 200 najmanje...

VL
ST
Stockholm
15:39 12.09.2010.

Gospodo, ovo morate vidjeti i slusati! Geert Wilders in USA: http://www.youtube.com/watch?v=03kSyfLhKBE

VL
OB
-obrisani-
16:27 12.09.2010.

Ovi na fotki mi izgledaju kao normlni gradjani koji samo protestiraju!

VL
OB
-obrisani-
16:41 12.09.2010.

Stockholm pogledao i poslušao Wildersa! Ne slažem se u svemu s njim ali ga poštujem i mislim daje značajan političar! Njegova borba je za razliku od njegovih protivnika, korektnija!

VL
ZE
zepcanac
16:55 12.09.2010.

Na danasnji dan kad je nedelja treba dase oratimo dusom i srcem nasem nebeskome ocu kao sto to radimo i svake nedelje. Jer nedelja je za molitvu i oprastanje a ne optuzivanje., sto se tice rijeci Pastora iz Amerike je Sramotno je reci daje pastor., jer ni jedan svecenik ako je svecenik netreba da kritizira i da krivi drugu religiju, jer posto nema poziv i nacin od Bog. Niti je ikome na ovoj zelji dato da optuzuje bijo kriv ili ne za to pravo niko nemoze da optuzuje bilo koju religiju u svijetu., jer niko nije cisto savrsen niti je iko pravedan ili cist pred ovime zivotom dok god pozanjemo materiju koju koristimo zabiti nasega ovoga zemaljskokga zivota. Pastu iz Amerike netreba suditi negomu treba pomoci jer u tome trenutku je bas bijo pred velikom kusnjom djavla koji gaje naveo na tako nesto stobi mogao to da ucini samo djavo. Jer ljudi koji su laki za djavla brzo i lako prihvacaju taj neduhovno poziv djavla. Koji ga okrene za % 360 stupnjeva, tako daje covijek ustanju svasta uciniti pa makar se i o ljuckim zivotima radilo. Zato se mu trebamo moliti za duhovnu snagu a ne se isticati i jacati u maeriji koja nas nadvladuje u nasim mislima i ljuckim sudbinama i ljuckim tragedijama po pitanje svakoga bozijega dijeteta. Jer svi smo mi bozija dijeca, bez obzira dali radimo pravilno ili nepravilno u ovome naseme zivotu. Molitva duhovna treba da bude iskrena tako dabi sebe duhovno ojacao i svoju obitelj. Neka vijera duhovna vas vodi u dobrim mislima a ne u losim kao sto to nas navodi djavo. nazalost mnogi i padnu psae pnekad i uzdignu za duhonoscu svoga zivota.

VL
ST
Stockholm
18:06 12.09.2010.

Francuske, engleske, holandske i svedske prilike ukazuju, da ozbiljnji problemi pocinju, kad relativni broj muslimana u nekom gradu predje 25 %. Kao u nekada mirnom i civiliziranom svedskom gradu Malmöu, gdje je danas pucnjava svakidasnja stvar, u gradu iz kojeg bjeze ne samo svedski Zidovi, nego i svi ostali Svedjani, tu ukljucujuci i Srbe, Hrvate i Slovence.

VL
AU
aurora08
18:14 12.09.2010.

stockholm, procitaos am agasijev intervju kad je rekao kako je njegov otac njega mlatio kad je bio mali i veli: dosli smo iz irana u amerika a otac i poslije svih tih godina ostao mentalno u iranu, najprije dok jos nije dobio americku drzavljanstvo u auto je vozio obavezno dvije sjekire a poslije dok je dobio americku putovnicu kupio pistolj i pusku i obje drzao u auto, dalje veli agasi otac nije vjerovao nikome i svi su za njega bili neprijatelji, svi koji su dosli zive istim zivotom imaju iskljucivo svoje drustvo od kud su dosli, kupuju kod svojih trgovina, tjeraju da djeca nose marame, nesmiju na plivanje razreda u bazen, nesmiju u lagere kad ide razred, traze djamije i imaju veca prava od domaceg stanovnistava, jos jednom u abu dabiju koji ima 4 milijuna stanovnika samo je 20% domacih a ostali su stranci, ali nesmije ni jedan da sere i trazi svoju pravdu kako stranac, svaki taki biva momentalno protjeran, zatvoren, u europi azilanti dobivaju drzavu u drzavi.

VL
OB
-obrisani-
18:50 12.09.2010.

Stoki je napisao ....civiliziranom svedskom gradu Malmöu, gdje je danas pucnjava svakidasnja stvar, u gradu iz kojeg bjeze ne samo svedski Zidovi, A vi zidovi po ovim forumima zagovarate svakom zlo Kini, Venezueli, Rusiji, svim Slavenima, cijeloj Latinskoj Americi huskateate Srbe protiv Hrvata i obrnuto muslimane iz Bosne huskate na Hrvate i obrnuto Gadite Hrvatima vlastitu povijest podrzavate sudjenje hrvatskim generalima i napadate Thompsona-nedate Hrvatima biti svoj na svome., i sad bi htijeli uvuci Hrvate na vasu stranu a kad je za dijeliti profit onda zaboravite na nas goye. Jewboys Idite s svojom mrznjom svi u pakao

VL
OB
-obrisani-
18:55 12.09.2010.

i huskate amerikance na vijecni rat protiv muslimana tako da se Ameri ratuju za zidove do zadnjeg Amerikanca, nasladjivate se teroristickim aktima ( kojima ste vi sponzori ) po slavenskoj Rusiji, Indiji i Kini. i sad cvilite...bijezite, bijezite u tome ste vijesti.

VL
OB
-obrisani-
19:03 12.09.2010.

Kad su pocele dolaziti vijesti o susi u slavenskoj Rusiji onda se na ovoim forumima VL Alfazidov radovao. Kad su pocele sume goriti opet se ovaj Alfazidov radovao. Kad su teroristi pobili stanovnistvo na trznici u Vladkavkazu ponovo se ovajaj Alfazidov radovao. To nije samo kad je bila u pitanju slavenska Rusija Inace on se raduje i nesrici kod drugih naroda kao sto su kinezi, muslimani, zemlje Latinske Amerike etc ( itd ). Ovaj alfazidov misli da su ovi forumi VL samo za siriti meznju.

VL
OB
-obrisani-
19:45 12.09.2010.

koje budaletine Protestirali su protiv nečega što se nije desilo.

VL
OB
-obrisani-
19:57 12.09.2010.

Pa nisam siguran da li oni imaju što raditi osim protestirati na svaku prigodu ako netko savine kut Kur\'ana da bi se znao vratiti gdje je čitao! Baš mi izgledaju kao da svaki dan proučavaju tu knjigu pa su zato jako i emocionalno vezani za nju!

VL
IV
ivicas
20:09 12.09.2010.

kad zavrse sa prosjedima putuju sa svim svojim zenama i djecom u zapadnu europu da traze azil koji ce naravno dobiti pa ce za koju godinu paliti americku ili neku drugu zastavu ne vise u afganistanu vec u srcu nekada krscanske europe

VL
DU
Deleted user
02:40 13.09.2010.

Taj Teheran i cijeli Iran trebalo bi već jedamput osloboditi od tih primitivaca ... Iranci su prije tog islama bili kulturan i civilizirani narod ...

VL
OB
-obrisani-
16:34 13.09.2010.

+ - 13.09.2010. u 16:16h Stockholm je napisao/la -------------------------------------------------------------------------- Kao što sam napisao ... primitivni toleranciju shvaćaju kao slabost! I oni će to koristiti dokle god tolerancija ne stane i nalete na zid! Samo o francuzima ovisi kad će gospoduu transportirati tamo odakle su došli!

VL
AU
aurora08
19:29 13.09.2010.

TOLERANCIJA je znak slabosti, kod muslimana nema tolerancije tam te zatoce kak cucka ak se ne pridrzavas njihovih pravila, a zene kamenjuju aks e pofukaju, nema tolerancije tak bi moralo biti i na zapadu, u americi to je 100% a u europi idioti rade toleranciju i dozvoljavaju azilantioma vise neg su imali u svoj kuci i vise nek imaju njihovi gradjani, nema tolerancije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.