Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na autocesti

U stravičnoj nesreći na A1 poginuli Nijemac i Kosovarka

prometna nesreća,skradin (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/7
28.06.2012.
u 08:05

Nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil njemačkih registracija dogodila se nekoliko minuta nakon 7 sati

U prometnoj nesreći koja se jutros nekoliko minuta nakon sedam sati dogodila na autocesti Zagreb – Split kod čvora Skradin poginuli su 38-godišnji njemački državljanin i 34-godišnja državljanka Kosova, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada se vozač, upravljajući osobnim automobilom KIA njemačkih registracijskih oznaka, krećući se pretjecajnim trakom u smjeru Splita, udaljio od sredine obilježenog prometnog traka, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s ceste te udario u metalnu zaštitnu ogradu, od koje se odbio i vratio na kolnik. Automobil je potom udario u metalnu zaštitnu ogradu i zabio se u prometni znak. Od siline udarca vozilo se prepolovilo, prednji je dio ostalo među nosivim stupovima znaka, a stražnji dio vozila iza znaka.

Tijela stradalih prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, gdje će se obaviti obdukcija.

Komentara 49

MA
mališa
16:01 28.06.2012.

Kosovka, a ne Kosovarka. Kao i Hrvatica, a ne Hrvatarka.

SI
sitnozubi
09:19 28.06.2012.

katastrofa!!! ides na godisnji i pogines... ljudi stanite i odspavajte sa strane kad ste umorni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AL
alapača
18:23 28.06.2012.

čuj, Kosovarka djevojka. na kojem je to jeziku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije