Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili u provaliji

Probio zaštitnu ogradu i izletio u provaliju, tri osobe poginule

prometna primošten (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
Autori: kh/VLM, mšk/VLM, ih/VLM
31.03.2011.
u 19:42

Nakon što su vatrogasci i pripadnici Gorske službe spašavanja iz provalije izvukli tijela dvojice mladića u hrpi lima uočili su tijelo i trećeg poginulog i to tek nakon što su automobil izvukli na cestu.

Teška prometna nesreća dogodila se danas poslijepodne u mjestu Bilo nedaleko od Primoštena. Vozač Golfa izgubio je nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu traku, probio zaštitnu ogradu te sletio u provaliju duboku 15-tak metara.

>>Sudar četiri vozila kod Baumaxa u Škorpikovoj, više osoba ozlijeđeno

U nesreći su poginule tri muške osobe iz okolice Šibenika. Nakon što su vatrogasci i pripadnici Gorske službe spašavanja iz provalije izvukli tijela dvojice mladića u hrpi lima uočili su tijelo i trećeg poginulog i to tek nakon što su automobil izvukli na cestu, piše 24 sata.

Sve je trajalo nekoliko sati, a policiju i spasioce pozvala je mještanka koja je svjedočila nesreći. Kazala je da je čula jauke iz automobila, a kad je hitna nakon pola sata stigla iz Primoštena mladići u automobilu bili su mrtvi.  

Vozača priklještila vrata automobila

Prometna nesreća dogodila se i na cesti D-31 prije Roženice kod Pokupskog (nedaleko od Velike Gorice) u 19.21 sati kad je prilikom slijetanja s ceste smrtno stradao 55-godišnji vozač.

Vozač (55) je poginuo dok je pokušavao izaći iz automobila nakon što je u ford fiesti sletio s ceste. Vozeći se po cesti u neregistriranom automobilu iz Pokupskog prema Velikoj Gorici iz još nepoznatih razloga sletio je u posječenu šumu.

Prema prvim informacijama, prilikom slijetanja, bočno se zanio, a u zanošenju automobil se prevrnuo na bok. Vozač je tada pokušavao otvoriti vrata automobila, ali su ga prikliještila. Preminuo je na mjestu.

Policija je istraživala da li je uzrok nesreće alkohol, prevelika brzina ili nešto treće.

Komentara 5

JU
julika22
23:12 31.03.2011.

što reći nego sreća u nesreći nitko drugi nije stradao, pravda je zadovoljena.

TU
Tupislav
04:23 01.04.2011.

Trečeg nisu uočili jer je auto ležalo na krovu, a bilo je mraćno \'|•!•|\'

GR
grsson
09:51 01.04.2011.

....prestrašno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije