Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Budinščini

Dvije osobe ozlijeđene u podlijetanju kamiona pod vlak!

vlak Budinščina (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/7
20.05.2013.
u 16:16

U nesreći su ozlijeđeni vozač kamiona (42) i suvozač (28), koji su prevezeni u Opću bolnicu Zabok, a na bolove se kanije požalio i strojovođa vlaka, koji je također zatražio liječničku pomoć. Vlak se kretao na relaciji Zagreb - Varaždin.

KRALJEVEC GORNJI - Danas oko 15 sati u Kraljevcu Gornjem kod Budinščine na nezaštićenom pružnom prijelazu došlo je do naleta vlaka na teretno vozilo. U nesreći su ozlijeđeni vozač kamiona (42) i suvozač (28), koji su prevezeni u Opću bolnicu Zabok, a na bolove se kanije požalio i strojovođa vlaka, koji je također zatražio liječničku pomoć. Vlak se kretao na relaciji Zagreb - Varaždin.

Policijski očevid je u tijeku, a težina ozljeda vozača i suvozača kamiona još nije poznata, no od mještana okupljenih na mjestu nesreće doznajemo da su bili pri svijesti prije nego su odvezeni u bolnicu.

>>Pokosio ga kod ulične lampe i pobjegao – jeste li vidjeli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije