Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matenci u Zagorju

Dvije osobe ozlijeđene u naletu vlaka na automobil

vlak nesreća (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/3
06.02.2013.
u 16:18

Dvije osobe ozlijeđene su u 15.30 sati u naletu vlaka na automobil u Matencima.

U Matencima kod Donje Stubice dvojica su muškaraca (48 i 45 godina) ozlijeđena kada su osobnim automobilom u 15.30 sati podletjeli pod vlak koji je prometovao na relaciji Zabok – Gornja Stubica.

Stradali su na željezničko – cestovnom prijelazu bez branika, označenim znakom Stop i Andrijinim križem, a koje su točne okolnosti nesreće znat će se nakon što policija dovrši očevid. Kako neslužbeno doznajemo, oba su muškarca zadržana u Općoj bolnici Zabok te su izvan životne opasnosti, dok težina ozljeda još nije poznata.

>>U naletu vlaka u Zaboku poginula žena. Počinila samoubojstvo?

 

Komentara 3

AK
akil
18:41 06.02.2013.

Izgleda da ova dvojica nisu čitala novine kad je izginula cjela obitelj pod kotačima vlaka prije dva tjedna.Možda su ipak mislili da imaju jači automobil od onog kojeg je vlak gurao 500.metara prugom.

MO
mojzagi
11:41 07.02.2013.

Zar to nije velika sramota da mi u danasnje vrijeme nemamo rampe ne zeljeznickim prijelazima, a guramo se u Evropu, pa to je za danasnjicu nezamislivo, a da, zaboravio sam da su ti odgovorni potpuno operusali nam HZ.

AK
akil
09:26 08.02.2013.

Slažem se s tobom Mojzagi,jedino bih još pridodao da se na svaku rampu postavi čovjek i da časti s kavom ili rakijom,pa onda mirno preko pruge da vas prevede.Pravi vozač zna kako se prelazi,a ovi ekspresni pri polaganju oni guraju vlak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije