Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povezane eksplozije
Povratak na članak

Dvije bombe eksplodirale u Njemačkoj, ispred džamije i kongresnog centra

Policija sumnja da su napadi povezani s praznikom Dana njemačkog ujedinjenja, 3. listopada

Komentari 8

GO
gooniegoogoo
22:24 27.09.2016.

daj VL daj izmislite nešto, ajte molim vas, propale vam teorije o desničarima, psihičkim bolesnicima i plinu...brzo, brzo smišljaj brzo kak ne reć istinu

VL
OB
obivankenobi
13:01 27.09.2016.

Nije "terorizam" ili je eksplozija plina???

VL
DU
dukidudoje
19:04 27.09.2016.

bolnice,skole,djecu i civile,UN objekte po bliskom istoku je izgleda nije ostavilo toliko dojam terorizma,koji ujedno su najveci kolonizatori azije i afrike,mpa sada presli na bombardiranje dzamija i u svojim drzavama...ja nikada nisam video da teroristi unistavaju svoje drzave boreci se na tudjim zemljama, u ime neke demokratije

VL
KA
Kameni
15:34 27.09.2016.

Miro Semberac i njegov hit iz devedesetih Sve dzamije u oblake lete je izgleda opet visoko na top listama, ovoga puta u Zapadnoj Europi.

VL
JS
jan-sobjeski
11:13 27.09.2016.

Kukavice. Oni koji kriju osobni identitet, nikad neće ostvariti cilj. Osim ako je cilj nered.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.