Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjivac uhićen

Dva sata brutalno silovao djevojčicu u londonskom parku

\'gradska......zagreb...15.09.2004 narkomanka snimio robert anic    zene depresija\'
Robert Anić/Pixsell
26.11.2012.
u 15:44

U Londonu je 26-godišnjak uhićen pod sumnjom da je dva sata brutalno u parku silovao 11-godišnjakinju koja se vraćala iz škole

U Londonu je 26-godišnjak uhićen pod sumnjom da je dva sata brutalno u parku silovao 11-godišnjakinju koja se vraćala iz škole, piše Daily Mail.

Muškarac je uhićen u Edmontonu na sjeveru Londona te je zadržan u pritvoru nakon napada u obližnjem Enfieldu. Djevojčica je izašla iz autobusa nakon nastave u petak popodne te je krenula pješice do svoje kuće. Predator ju je zgrabio dok je hodala prečacem do svog doma.

"Brutalan napad na bespomoćnu djevojčicu"

Djevojčica je shvatila da je prati te mu je pokušala izmaći, no uspio ju je zgrabiti i odvući u park Jubilee gdje se dogodio brutalan napad. Djevojčica je oko 20 sati uspjela doći do kuće te je sve kazala roditeljima koji su potom odvezli u bolnicu.

60 londonskih policajaca radi na razrješavanju ovog slučaja te još uvijek traže očevice zločina. – Bio je to brutalan napad na bespomoćnu 11-godišnjakinju – kazao je inspektor Simon Ellershaw i dodao da se djevojčica vraćala uobičajenim putem gdje ima mnogo prolaznika.

– Kazala je da je napad trajao između dva i tri sata – otkrio je Ellershaw te dodao da obitelj djevojčici daje punu njegu i kako se nada da će se potpuno oporaviti.

>>Australija se ispričala žrtvama zlostavljanja u svojoj vojsci

Komentara 11

MI
Milkica
16:09 26.11.2012.

Mi u ovom kontekstu upotrebljavamo riječ nasilnik ili napadač, a ne predator. Odlični su ovi prepisani članci.

OB
-obrisani-
14:55 27.11.2012.

niti kuran niti biblija ovo ne dozvoljava prestanite kriviti to kao da neki avganistanac ili kao da neki europejac to ne cini zlocin je zlocin ma tko ga cinio. a zakon je zakon..neki sprovode zakon blago receno bez adekuatne osudee osude a neki ga sprovode tako kako misle da su u pravu.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:58 27.11.2012.

26.11.2012. u 18:53h CaptainAmerica je napisao/la: treba ga objesit na drvo pod kojim je silovao dijete, bez milosti a zvijeri -------------------------------- Naravno,....jer nekada lisavanje slobode nije dovoljna kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije