Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Vozač i suputnik poginuli u slijetanju auta s ceste kod Đakova

prometna nesreća Tomašanci (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
17.02.2013.
u 09:05

Nesreća se dogodila u ulici Stjepana Radića u Tomašancima. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnjak s područja Drenja, vozeći automobil đakovačkih registracija, zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom te sletio kolnika.

Dvije osobe su poginule u prometnoj nesreći koja se sinoć u 23.30 sati dogodila u mjestu Tomašanci blizu Đakova.

Nesreća se dogodila u ulici Stjepana Radića u Tomašancima. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnjak s područja Drenja, vozeći automobil đakovačkih registracija, zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom te sletio kolnika.

U nesreći je uz 29-godišnjeg vozača poginuo i 36-godišnji suputnik, također s područja Drenja, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

>>Dvije prometne u Zvonimirovoj ulici, nekoliko osoba ozlijeđeno

Komentara 3

OG
Oger
11:40 17.02.2013.

Hrvatima uopce ne treba neprijatelj. Vlastitom umisljenoscu, neodgovornoscu istrebljuju sami sebe, svoju obitelj i sugradjane.Samo tako dalje. Tko brze vozi stize brze na groblje.

Avatar Robinzon
Robinzon
10:18 17.02.2013.

A koliko je promila alkohola bilo tada na cesti za volanom?

Avatar damat
damat
10:28 17.02.2013.

Nisam ja nešto pretjerano pametan. Prije bi se moglo reći da sam priglup, nego pametan... I kao takav, ne pada mi na pamet da u gradu, naseljenom području, području gdje se nalaze zgrade, drvoredi, ljudi vozim više od 50-60 km/h. Ja se samo pitam, zašto??? Počivali u miru Božjem, iskrena sućut obiteljima preminulih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije