Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađeni mrtvi

Dva muškarca s osječkog područja preminula od hladnoće

gss
HGSS
13.02.2012.
u 15:25

U petak je 58-godišnjaka mrtvog u kući pronašao prijatelj, a u subotu su susjedi u Čepinu pronašli mrtvog 67-godišnjaka

Dva muškarca pronađena su mrtva u svojim kućama na širem području Osijeka, a preminula su najvjerojatnije od pothlađivanja. Prvo je u petak prijatelj pronašao mrtvog 58-godišnjaka iz Čepinskih Martinaca u njegovoj kući, a u subotu su pak susjedi pronašli mrtvog 67-godišnjaka iz Čepina.

– Mrtvozornici su utvrdili da je riječ o pothlađivanju, no obdukcija nije obavljena s obzirom na to da nije bilo tragova nasilne smrti – rekao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta.

Doznajemo da su obojica bila sklona alkoholu te su vjerojatno u alkoholiziranom stanju zaspala u hladnim prostorijama.

Komentara 1

Avatar dariodario551
dariodario551
08:20 14.02.2012.

Doznajemo da su obojica bila sklona alkoholu te su vjerojatno u alkoholiziranom stanju zaspala u hladnim prostorijama. ================================ Vlasti su im iskljućili grijanje,jer zbog neimaštine nisu na vrijeme podmirivali račune ! S Čime su se trebali grijati ? pitao bih mjerodavne lopuže ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije