Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Dva mladića poginula u sudaru automobila kod Varaždina

nesreca, sudar (1)
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/4
30.07.2011.
u 09:50

Mladić (21) je zbog neprilagođene brzine desnim bočnim dijelom automobila udario u metalnu bankinu, nakon čega se automobil odbio na lijevi prometni trak u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo njemačkih registracija.

Mladići stari 20 i 21 godinu, poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4.45 sati na varaždinskoj jugozapadnoj obilaznici, nedaleko mjesta Gojanec.

Dvadesetjednogodišnjak je zbog neprilagođene brzine desnim bočnim dijelom automobila udario u metalnu bankinu, nakon čega se automobil odbio na lijevi prometni trak u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo njemačkih registracija, kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin.

Od siline izravnog sudara na mjestu događaja stradali su 21-godišnji vozač i njegov 20-godišnji putnik.

Vozač drugog automobila i njegovo dvoje suputnika od 15 i 17 godina, zadobili su ozljede zbog kojih su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, gdje su zadržani na liječenju.

Dvojica stradalih mladića su deveta i deseta žrtva na prometnicama Varaždinske županije u 2011. godini. U protekle četiri godine na varaždinskoj jugozapadnoj obilaznici u prometnim je nesrećama, uključujući i današnju, smrtno stradalo 12 osoba.

Komentara 15

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:20 30.07.2011.

Projektant kriv? Koja turbo-glupost! Obilanznica je izvanredna. Ima oblik polukruga oko Varaždina. Naravno! Pa to je zaobilaznica. Uzrok nesreće je sasvim jasan: Podivljali hormoni balavaca koji nakon lumpovanja ujutro u pet sati(!) traže da se provezu sa neprilagođenom brizinom po javnoj prometnici misleći da je privatna trkaća staza. Žao mi je nedužnih \"gastarbajtera\" koji su se veselili godišnjem odmoru u domovini. A domovina ih je već na ulazu dočekala svom svojom bahatošću i surovošću.

MI
Milkica
11:24 30.07.2011.

Koliko ja vidim, ovdje lijepo piše da je ograničenje 80. Možda bi se vozači trebali držati prometnih propisa.

CB
conan barbarin
10:42 30.07.2011.

cijela obilaznica je napravljena kao velika krivina sa bezbroj nepreglednih mjesta.projektantu bi trebalo stavit na odgovornost sve nesreće do sada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije