Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni let

Dva kineska vojna pilota poginula tijekom obuke, srušio im se avion

Srušen avion, portal
Goran Kovacic/PIXSELL
01.04.2013.
u 08:24

Na terenu nije zabilježena šteta zbog pada "lovca", navodi Sinhua dodajući da su ekipe zračnih snaga kineske vojske izašle na teren.

Dva kineska vojna pilota poginula su u padu borbenog zrakoplova \"lovca\" kod grada Rongcheng u provinciji na istoku Kine Shandong, javlja China.org. Nesreća se dogodila u nedjelju popodne tijekom obuke pilota.

Na terenu nije zabilježena šteta zbog pada \"lovca\", navodi Sinhua dodajući da su ekipe zračnih snaga kineske vojske izašle na teren.

>>Srušio se zrakoplov s dužnosnicima Konga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije