Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje je sve bio

Dva dana nakon napada u Bostonu bombaš otišao na - party

boston
Screenshot: vk.com
20.04.2013.
u 14:22

Bilo nam je smiješno da sumnjivac nalikuje našem kolegi s fakulteta jer smo "znali da takvo nešto nikad Carnajev ne bi mogao napraviti. "

Uhvaćeni bombaš, jedan od dvojice braće osumnjičenih za strašan napad u Bostonu, dva dana nakon bostonskog maratona otišao je na - party.  Dok je SAD, ali i cijeli svijet bio potresen ovim zločinom i oplakivali su žrtve, Carnajev je bio potpuno opušten i zabavljao se na jednoj proslavi, javlja Boston Globe.

- Bio je potpuno opušten, rekla je jedna od studentica koja je također bila na zabavi, dodajući da se Džohar kretao u krugu svojih prijatelja i kolega s kojima je igrao nogomet. Studenti koji su poznavali Džohara u šoku su i policiji većinom daju iste izjave:

- Ne možemo vjerovati da je Džohar Carnajev kriv za taj napad, da je on bio u stanju počiniti nešto takvo!

Pamala Rolon, 22- godišnja studentica rekla je za Boston Globe da su se studenti međusobno šalili kada je FBI objavio fotografije sumnjivaca.

- Jako nalikuje Džoharu Carnajevom, bilo nam je to smiješno da sumnjivac nalikuje našem kolegi s fakulteta jer smo "znali da takvo nešto nikad Carnajev ne bi mogao napraviti. "

Studenti su Džohara vidjeli nakon napada u okrugu kampusa, ali nije se pojavio na predavanjima.

Stalno su pričali ruski međusobno

Još jedna ispitana studentica koja je živjela na istom katu studentskog doma kao i Džohar, rekla je da su dosta vremena provodili zajedno, a kada je bio u društvu sa starijim bratom Tamerlanom uvijek su razgovarali na ruskom.  Uvijek je bio miran, pristojan i prijateljski raspoložen prema svima, ali pomalo misteriozan, rekla je studentica, dodajući da je bio takav na jedan "šarmantan način".  Kaže da je saznala i da je uhićeni student imao i djevojku, ali ona nije bila polaznica UMass Dartmouth Sveučilišta kao oni.

>>Otac osumnjičenog napadača: Moj sin je pravi anđeo

Sve o bombaškom napadu na Bostonskom maratonu čitajte u našem specijalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije