Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA BURZA RADA

Dušanka Kardum-Alavanja (53): Nema djetetu ni za jogurt

nezaposleni
Željko Mršić/Pixsell
24.02.2010.
u 11:41

Večernjakova rubrika koja će vam u vrijeme krize pomoći da lakše nađete posao! Javite nam kako ste izgubili posao i što biste voljeli raditi. redakcija@vecernji.net

Suznih očiju iz Zavoda za zapošljavanje u Zadru izašla je Dušanka Kardum-Alavanja (53), učiteljica razredne nastave bez stalnog posla od 1996. godine.

– Puna sam boli i muke. Više nemam snage dolaziti u Zavod. Moje je dijete gladno, u trgovini me vuče za ruku da joj kupim običan jogurt – kaže.

Zadnji je stalni posao imala u OŠ Drniš u progonstvu u Trogiru, no nakon povratka u Drniš ostala je bez posla. Suprug, profesor povijesti, radi kao zaštitar. Danas će ih ručkom spasiti svekrva, koja je umirovljenica.

Komentara 2

BA
baš
12:18 24.02.2010.

Dušanka Kardum-Alavanja (53): Nema djetetu ni za jogurt - što je ono napravio otac malog djeteta kada mu nije imao što dati za jesti?

Avatar kresimir*
kresimir*
00:25 27.02.2010.

Gospodja ima 53 godine. Koliko godina ima dijete? 25? 20? Recimo da ima 20 godina. A da si taj klinac sam kupi jogurt!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije