Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasne namjere
Povratak na članak

Dum-dum metke htio je zatrovati nikotinom da dokrajči žrtve

Unutrašnje su ozljede pacijenata s otoka Utøya nezamislive, nešto slično nikada do sada nisam vidio – izjavio je liječnik Poole koji već 26 godina radi u toj bolnici.

Komentari 4

ST
Stole1
21:24 25.07.2011.

Kalibar 5.56mm sam po sebi je zloglasan da izaziva puno veće ozljede od npr. metka ispaljenog iz kalašnjikova zbog svojeg malog zrna i velike brzine istog, a posebno izblizine je teško moguće preživjeti pogotke iz tog kalibra, a ako jee još korištena i municija s ekspandirajućim učinkom kao npr. lovačka ozljede i šteta je još veća. Da je bio naoružan sa automatskom puškom ala ak47 nanio bi manje štete i bilo bi manje ubijenih nego u slučaju 5.56mm poluautomatske ruger mini-14 s kojom je precizno, metak po metak pogađao žrtve.

VL
MI
Mirisna
14:10 26.07.2011.

Prema onome kako admin briše moje postove ne smije se: 1.spominjati srbijansku tajnu službu SDB ili BIA 2. spominjati englesku tajnu službu SIS 3. komentirati akcije BIA u Švedskoj 4. komentirati najnoviju akciju BIA u Norveškoj Zašto? Jer to nije politički korektno, Srbi su najbolji momci u regionu i ne bi niti mrava zgazili.

VL
OB
-obrisani-
04:49 27.07.2011.

Bit ce ovog jos, Muslimani su pretrpali Europu, zuji tu ko u kosnici....kriz je postalo opasno nositi..... raja ce da pocne pucati bas kao i ovaj tip.

VL
IV
ivopivo
07:32 27.07.2011.

zamisli da je druga ili treca, u ovom slucaju zrtva, imala pistolj i znala gadjati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.