Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 GODINA
Povratak na članak

Duh Memoranduma SANU još uvijek živi

Što je veća gospodarska i socijalna kriza u Srbiji, zemlji kandidatkinji za članstvo u EU-u, to se više mladih ljudi hvata za stare nacionalističke ideje

Komentari 15

CU
cungalunga
18:23 23.09.2016.

Šaka jada bi rekao Zoran Milojica... Čovjek čije 4 godine vladavine neće ostati upamćene po apsolutnom mraku isključivo zahvaljujući jednoj snimci sa jednog tajnog sastanka i to na izdisaju njegove političke karijere kako se pokazalo...Milojko je izgleda odlučio počastiti hrvatskii narod u svom samoubilačkom jurišu da osvoji vlast... Jer iako je u 4 godine njegova mandata udio javnog duga u BDP-u skočio sa 60 na 90 posto, iako smo štitili udbaške egzekutore...ne možemo negirati pogodak u sridu koji predstavlja "Šaka jada, i Beogradska čaršija." Milojko! Hvala ti na tome od jednog zatucanog HDZ-ovca, zbogom i više se ne vraćaj!❤ Ne brišite mi ovaj komentar ádmini molim vas, jer kao prvo nikoga ne vrijeđa, a kao broj dva radi se o dirljivom oproštajnom pismu čija je svrha primarno rad na smanjivanju animoziteta između dvaju suprotstavljenih blokova u Hrvatskoj!

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
18:07 23.09.2016.

A "komšijama" nikak nije jasno da, ako te ne trpi nitko u susjedstvu, pa i šire, nije problem u pojedinom susjedu nego, valjda, u njima. To je jasno svakom djetetu od 3 godine, ali ovim jadnicima nikak da sedne u ono malo sive materije.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:30 23.09.2016.

Velika Srbija kao ideja postoji puno ranije od famoznog memorandum SANU. Pa nitko nije niti ocekivao da ce Beogradskoj oligarhiji splasnuti apetiti cak i nakon uzastopnih poraza 90-tih godina.

VL
BE
berava
20:09 23.09.2016.

najvecu gresku Svijet,tj. Amerika,je napravio kad su zaustavili HV kod Banja Luke.HV i Armija BiH bi zauvijek unistili i sprijecili snove o velikoj srbiji.

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
08:33 24.09.2016.

Srbi našli novog MIloševića - Putina.

VL
SD
sdpesticid
00:59 24.09.2016.

s jedne strane migranti odnosno mogući isil a s druge strane memorandum sanu. ni pet kineskih zidova neće nam pomoći ne ujedinimo li se.

VL
Avatar Banat
Banat
22:51 24.09.2016.

Svima u Srbiji je jasno da ovi bolesnici odaju neku pocast praznom grobu. Ne mogu da verujem da vi tome pridajete toliki znacaj. Mira Markovic i njen sin (koji se zgadio svakime u Srbiji) zive slobodno u Rusiji jer se u Srbiji ne osecaju sigurno. Ako neko zeli da jos vise rasplasata mrznju, neka ne raditi to toliko primitivno.

VL
SU
Suncica
12:34 24.09.2016.

Duh Memoranduma zivi jos uvek ali samo u Vecernjem listu!

VL
Avatar shimano
shimano
19:01 23.09.2016.

Vest preuzeta sa DW, inače dotična DW je poznata kao "objektivna". Uostalom, ako Nemci, koji su 2 puta hteli da porobe svet, prozivaju nekog, nema se šta više reći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.