Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivni intervju
Povratak na članak

Duda Ivković: Mogu razumjeti nestrpljenje Šarićeva oca, no on mu time ne pomaže

- Hrvatska je dobro odlučila kad je za izbornika uzela Perasa. Njegova je Valencia igrala božanstveno...

Komentari 8

BA
beto_alonso
08:39 02.04.2015.

Duda je u pravu. Šarić ima volje i želje ali je ime u juniorskoj konkurenciji napravio fizikalijama a ne znanjem i tehnikom. Sada je među sebu ravnima pa se ni sa čime posebno ne ističe. Šut mu je katastrofalan ii tu ima puno prostora za napredak...Ipak ima ogromnu volju i želju što će ga vjerojatno odvesti tamo gdje želi ali se tehnički mora znatno popraviti...

VL
GA
galico
11:36 02.04.2015.

Ivković je potpuno u pravu... Sviđa mi se kod Šarića voljni moment i fanatična predanost. Vidi se po načinu igre da je posvećen igri, no definitivno mu fali finoće... Čak taj čisti šut i nije tako loš(mislim na malo udaljenijeje šutove pa i trice),samo mu fali mentalne snage jer kvaliteta šuta je u glavi nakon što se svladaju određeni tehnički zahtjevi...a Šarića je uvijek fizički spreman No posebno mu je problem šut kada je u unutarnoj igri pod košem, kada igra leđima,nema čak niti malo šuta iz okreta, nema niti osjećaja kada baca udicu(ne mora to biti ala Jaabar)... Nekako mi je krut...to je moj dojam... No mogao bi jako puno napredovati

VL
DU
Deleted user
10:12 02.04.2015.

Bolesne i nerealne ambicije roditelja sportaša, su najčešći uzročnik propalih i promašenih života njihove djece.

VL
DU
Deleted user
18:33 01.04.2015.

ja ne mogu razumijeti vlasnike efesa koji tebe drže na klupi. sezona je skoro pri kraju a ivković još nije našao "kemiju" XD ajde stari u penziju, bio si velik, bolje se ne blamiraj pred kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.