Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kapitalan ulov

Dubrovnik: Dvojica Albanaca uhićena s 106 kg marihuane

droga,albanci,dubrovnik (1)
Foto: VL
1/7
22.04.2012.
u 12:15

Riječ je o najvećoj zapljeni droge na ovom graničnom prijelazu u posljednjih nekoliko godina, a nju su u teretnom i priključnom vozilu albanskih registracijskih oznaka pronašli službenici Policijske postaje Grude.

Na graničnom prijelazu Karasovići u subotu ujutro carinska kontrola otkrila je i zaplijenila gotovo 106 kilograma marihuane ukupne tržišne vrijednosti 5 milijuna kuna, priopćila je PU Dubrovačko-neretvanska.

Riječ je o najvećoj zapljeni droge na ovom graničnom prijelazu u posljednjih nekoliko godina, a nju su, u teretnom i priključnom vozilu albanskih registracijskih oznaka, pronašli službenici Policijske postaje Grude te tako presjekli međunarodni lanac krijumčarenja marihuane. Droga je bila skrivena u crnoj torbi, u zadnjem dijelu teretnog prostora, između paleta na kojima su se nalazili kameni komadi raznih obilka. Detaljnijom pretragom pronađene su još tri crne torbe u kojima je bilo pohranjeno 50 paketa obljepljenih ljepljivom trakom s ukupno 105 kilograma i 75 grama marihuane tipa ''skunk''.

Policija je nakon obavljene pretrage privela vozača i suvozača, 32- godišnje Albance koji su u nedjelju ujutro predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Iako se vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje na oko 1,600.000 kuna, njezina vrijednost u uličnoj pretprodaji iznosila bi preko 5,000.000 kuna.

Komentara 6

NU
nunek1
14:27 22.04.2012.

sve to je otprilike udio 1/7 od potrebnog da se predozirate ako popušite u 15 minuta dakle 750 kg u 15 min..znaći usporedno sa 0.5L nekog žestokog alk. napitka.

JA
jamanuša
12:36 22.04.2012.

da je sadio krompir ili lubenice ne bi imao kome prodati, dok ova tvar je puno unosnija, nije znao da unosan posao kratko traje i velike glavobolje zadaje, imati će vremena da shvati da je tako.

XN
xnet0822
15:21 22.04.2012.

E jeste ga spu*li ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije