Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPUBLIKA SRPSKA
Povratak na članak

Dubravka Šuica: Referendum nije trebalo održati, unosi se dodatni nemir u BiH

Šuica je najavila i da će BiH novoj vladi biti prvi vanjskopolitički prioritet, jer tamo žive Hrvati koji trebaju biti jednakopravni i konstitutivni narod u BiH

Komentari 3

OS
osica
14:33 26.09.2016.

Da, gospođo , no mi smo zaokupljeni s BIH i Hrvatima u BIH preko gospodina Glasnovića . To nam je glavno po onoj "kuća gori a baba se češlja" .

VL
SN
snajper
14:50 26.09.2016.

Sud bih je trebao zatraziti pomoc supitpisnica dejtona hrvatske i srbije i bih da uhapse dodiga i sprijece zlo. Hrvati imaju mgucnost da uhapse dodiga kad se sjete uz pomoc natoa pa ako je za nuzdu to i nje nekiki problem. Dogvorit kolika moze bit kolateralna steta 200- 300 ljudi oko dodiga i stvar rijesena . Bolje i tako nego novi rat. Samo u elucaju novg rata h vati nesmiju pustat srbe da bijeze preko hrvatske u srbiju.To nikako. Srebrenica mora doc na naplatu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.