Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA PUČANA
Povratak na članak

Dubravka Šuica: Hrvatska mora biti lider u jugoistočnom susjedstvu

Na konferenciji je potvrđeno stajalište EPP-a o potrebi vođenja snažnijeg dijaloga EU sa zemljama jugoistočne Europe

Komentari 6

MO
morituriite
09:20 05.05.2016.

Ne, briselska slugo! Hrvatska ne mora biti nikakav lider jugoistočne Europe iliti ga zapadnog Balkana. Nismo svi toliko blesavi da ne vidimo da ste regiju/zap.Balkan samo zamijenili drugim imenom jugoistočna Europa. Hrvatska je srednjoeuropska i sredozemna zemlja i čim prije se usmjeri na to a hdz se riješi i tebe i takvih poput tebe i takvim tvojim stavovovima, to bolje i za RH i za hdz.

VL
Avatar mama mia
mama mia
22:23 04.05.2016.

Kad ti budeš premijer ili precjednica s tobom sam letila Zagreb - Štutgart da neko u sat vremena može ispričat toliko gluposti da mi je to rekao ne bi vjerovala svaka ti čast

VL
GV
golub Vaso
22:44 04.05.2016.

jos jedan primjer politicara koji bi u uredjenoj drzavi sada imao prugasto odijelo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.