Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjesec dana pritvora

Najpoznatiji svodnik Balkana: S fitnes trenericom dijelio novac od prostitucije

Slobodan Dubajić
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/4
23.09.2016.
u 19:45

Dubajić se sumnjiči da je više žena angažirao za pružanje seksualnih usluga

Slobodan Dubajić (62), stari znanac policije pritvoren je zbog sumnje da je organizirao prostituciju. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Osim Dubajića, pritvorene su i J. L.  i M. B. (40) dok je D. L. (46) pušten da se brani sa slobode, jer je sudac istrage odbio prijedlog tužiteljstva da se i njemu odredi istražni zatvor.

Spomenuta četvorka uhićena je nakon što ih je policija mjesecima tajno pratila i prisluškivala, a sumnja se da su se organiziranjem prostitucije bavili od ožujka do 21. rujna 2016.

Dubajić se sumnjiči da je više žena angažirao za pružanje seksualnih usluga, a klijente im je pronalazio, kako se sumnja Lončar. I J. L. i M. B. također se sumnjiče da su nalazile žene koje  su za novac pružale seksualne usluge.

Osumnjičenici su zarađeni novac dijelili između sebe, a neslužbeno se doznaje da je riječ o svoti od oko 2000 eura. Inače, Dubajić je zbog sličnih djela već osuđivan, 2007. mu se sudilo u Zadru zbog podvođenja i međunarodne prostitucije. “Posao” je organizirao po jahtama, a među klijentima su bili i stranci koji su, tvrdilo se u optužnici, usluge djevojka plaćali i po 4000 eura za noć.

Dubajić je inače bivši trener kung fua, radio je i kao redar, a svojedobno je u Beogradu imao jednu od najelitnijih javnih kuća. Zbog prostitucije je osuđivan i u Srbiji.

>> Četvero uhićenih zbog organiziranja lanca prostitucije

Ključne riječi

Komentara 14

JS
jan-sobjeski
14:41 23.09.2016.

dubajiću, dubajiću.... ima li što, jeftinije ....za običan narod mislim

DU
Deleted user
23:19 23.09.2016.

Dubajić (Simo) Lovrić ( Merzel)...sve sami borci za dobrobit Hrvatske!!!

DU
Deleted user
00:32 24.09.2016.

Eto nam pupovčevih i sanaderovih povratnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije