Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegavala istragu
Povratak na članak

Državni odvjetnik traži istragu protiv brazilske predsjednice

Rousseff, koja će vjerojatno do kraja mjeseca biti opozvana zbog optužbi da je prikrivala razmjere proračunskog deficita, dosad je izbjegavala uvlačenje u najveću istragu o korupciji u brazilskoj povijesti.

Komentari 1

Avatar superhik74
superhik74
18:27 04.05.2016.

Rousseff znaci uopce nije upletena u navodnu korupcijsku aferu ali ce ipak biti opozvana ? To je unaprijed odredio imperij kaosa koji je preko NSA spijunirao Petrobras i onda preko svojih placenika (pete kolone) u Brazilu obavlja "smjenu rezima". Nakon smjene rezima, nova ce marioneta sasvim slucajno (ha, ha, ha...) ogoguciti Exon-Mobil, BP, Shell-u i ostalim zapadnim kompanijama da crpe Brazilsku naftu. Slicno se sprema i Venecueli. Vec vidjen film u Iraku, Libiji itd. itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.