Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 VOZILA

Država prodaje aute, motore i glisere: Pogledajte što se nudi i po kojoj cijeni

Automobili na prodaju
Foto: MUP
1/7
08.02.2024.
u 11:09

Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju po principu "viđeno – kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Ponude se zaprimaju do 7. ožujka 2024. godine do 10 sati.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je na službenim stranicama Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju pokretnina. Kupcima i svim zainteresiranima nude se vozila prethodno registrirana u RH, na području Europske unije te izvan područja EU.

Na listi je ukupno 24 automobila, motora i glisera, a objavljene su i početne cijene tih pokretnina. Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.

– Vozila se mogu pogledati 21. veljače 2024. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb. vozila pod rednim brojem 20. i 21. mogu se pogledati 21. veljače 2024. godine u vremenu od 10:30 do 11:00 na graničnom prijelazu Tovarnik, dok se plovila pod rednim brojem 22. i 23. mogu pogledati 22. veljače 2024. godine u vremenu od 10:30 do 11:30 u Biogradu na Moru, na adresi Bukovačka 17 - naveli su.

Javno otvaranje ponuda bit će se u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Novska ulica bb, 7. ožujka 2024. godine u 11 sati, a na javnom otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji ili od njih ovlaštene osobe te javnost. Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju "viđeno – kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Testiranje automobila Peugeot 208

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije