Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

'Držao je Luciju za vrat i rekao mi da ga je probola nožem u trbuh'

Apartmani u Bibinju gdje se dogodio pokušaj ubojstva (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
02.07.2013.
u 09:21

Policija je uhitila 62-godišnjakinju i tereti je za pokušaj ubojstva, a njezin 68-godišnji suprug hospitaliziran je u zadarskoj općoj bolnici i zasad je stabilno

– Oko 22 sata začuo sam vrisku i dozivanje upomoć. Sletio sam dolje i vidio kako Alojz drži na podu Luciju. Mislim da ju je držao oko vrata ili oko glave, no ne znam je li je gušio. Pustio ju je, pogledao me i rekao da ga je probola nožem. Pokazao je mjesto kod trbuha gdje je krvario i zamolio me da pozovem hitnu pomoć – rekao nam je ovo Atif Vučkić, gost u apartmanima u vlasništvu kanadskih Hrvata Alojza (68) i Lucije (62) u Bibinjama pokraj Zadra.

Supružnici su se nakon verbalnog prepucavanja i fizički obračunali, a u jednom trenutku 62-godišnjakinja je svog 68-godišnjeg supruga probila nožem. Supružnici u zadarskoj policiji nikada nisu evidentirani po obiteljskom nasilju. Zašto se dogodio pokušaj ubojstva, čime Luciju tereti zadarska policija, nagađa opet njihov gost. 

– Čuo sam da su u posljednjih šest mjeseci bili u lošim odnosima. Alojz je, naime, prije nekog vremena ostao sam u Bibinjama vjerojatno da bi pripremio turističku sezonu i u to vrijeme k njemu su došle neke čistačice iz Bibinja. Riječ je o 30-godišnjakinjama koje su navodno preko Facebooka poslale slike njegovoj djeci i koje je vidjela Lucija. Alojz je tvrdio kako nije istina da je htio spavati s tim ženama, no znam da mu je supruga bila jako ljutita – rekao nam je Atif Vučkić. 

Policija je uhitila 62-godišnjakinju i tereti je za pokušaj ubojstva, a njezin 68-godišnji suprug hospitaliziran je u zadarskoj općoj bolnici i zasad je stabilno. Prema prvim informacijama, alkohol nije kumovao sukobu.   

>>Ustrijelili golog mladića koji je u fontani nožem napao policajca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije