Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO LOTO LUDILO U HRVATSKOJ

Drugi hrvatski najveći jackpot čeka dobitnika Super sedmice

loto
arhiva VL
05.12.2009.
u 08:11

Sredinom godine Hrvatsku je također tresla loto groznica, u kojoj je profitirao s osvojenih 43.9 milijuna kuna sretni igrač iz Bjelovara.

Drugi ovogodišnji rekordni zgoditak na lotu u iznosu od 19,5 milijuna kuna, ujedno i drugi najveći jackpot u povijesti Hrvatske lutrije smiješi se večeras sretnom dobitniku.

Naime, kako u održanom izvlačenju 96. kola Lota 7/39 u srijedu nisu pogođene ni Super sedmica ni sedmica, večeras će mnogi s nestrpljenjem te u vjeri kako je upravo njihova kombinacija dobitna, pratiti novo izvlačenje Lota 7/39  i nadati se Super sedmici koja nosi rekordni milijunski iznos.

Sredinom godine Hrvatsku je također tresla loto groznica, u kojoj je profitirao s osvojenih 43.9 milijuna kuna sretni igrač iz Bjelovara.

Komentara 2

RA
ramirna
10:01 05.12.2009.

-da,da smislili smo stroj kako da izvlačimo kuglice koje želimo -novac uvijek dobije netko u zagrebu ili u blizini -uvjek je anoniman -uvjek je jack pot pojačan u vrijeme Božića ili Uskrsa kad sirotinja i ono malo što ima idee vragu dati GOSPODO LUTRIJAŠI: a zašto se nebi javno na trgu ručno izvlačile kuglice sa brojevima ,a ne uz pomoć \"stroja\" u studiju gdje izvučete ono što želite i hajde objasnite zašto gospodin iz đakova mislim da je željko petrović koji je gostovao na televizij nije isplaćen budući da je pogodio svih sedam brojeva ,pa je ponovljeno izvlačenje čime se dokazuje da se namješta pa budući da varka nije uspjela idemo ponoviti izvlačenje kao u njegovom slučaju

OB
-obrisani-
11:01 05.12.2009.

ramirna, u krivu si, nisu pojačani jack potovi u vrijeme Božića ili Uskrsa, nego u vrijeme izbora. Tako je bilo ove godine dok su bili lokalni izbori, prije toga je veliki jack pot bio u vrijeme parlamentarnih izbora, a evo sada i u vrijeme predsjedničkih izbora. Netko mora platit kampanju/e. još samo 75 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije