Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANKAMEN

Drpić: Novu stečajnu upraviteljicu Anči Bašić očekujemo s ružama!

tonči drpić,zvonko šegvić
Maja Pejković-Kaćanski
16.05.2012.
u 13:20

Dosadašnji stečajni upravitelj Ivo Bučan dao je ostavku zbog sukoba s radnicima

Anči Bašić nova je stečajna upraviteljica Jadrankamena. Stečajni sudac Paško Bačić imenovao ju je u srijedu, nakon što je raniji stečajni upravitelj Ivo Bučan razriješen dužnosti.

Bučan je dao ostavku na mjesto stečajnog upravitelja Jadrankamena prošlog petka, nakon što je Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata, primljen u Vladi RH.

Radnici, predvođeni sindikatom, nisu ga prihvatili, pa će njegov ulazak u pogone tvrtke u Pučišćima ostati zapamćen po intervenciji policije o kojoj se raspravljalo i u Saboru. Bučan je pak tvrdio da je u stanju provesti stečajni postupak i spasiti tvrtku.

– Ne poznajemo stečajnu upraviteljicu, ali dočekat ćemo je džentlmenski, s bijelim ružama. Radujem se susretu s njom. Primit ćemo je i saslušati – izjavio nam je Drpić i potvrdio kako novoj stečajnoj upraviteljici neće trebati policija za dolazak u Pučišća.

Komentara 6

KA
karambita
13:56 16.05.2012.

da, docekat ce je s \"kitom ruza\"

DU
Deleted user
13:55 16.05.2012.

I što će sad nova stečajna upraviteljica radit drugačije nego onaj kojeg su otjerali s otoka!?

DO
Dončura
16:33 16.05.2012.

e dakle ovaj Drpić se sada predstavlja nekim likom, pa stečajni upravitelj ovaj ili onaj samo treba provesti odluku suda koja je već donesena. ovo je samo kod nas moguće, ludog li naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije