Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Driftali BMW-om na Platku pa istukli muškarca koji im je zbog tog prigovorio

Foto: Čitatelj RI portala
1/2
30.01.2023.
u 15:13

"Svojim očima sam vidio kako su jednog od njih cipelarili u glavu dok je ležao onesviješten na podu. Stvarno ružno i za svaku osudu, pogotovo jer sam kasnije čuo da su napadači navodno MMA borci. Ne znam da li je to istina, ali ako je, to sigurno nisu sportaši nego neodgojeni divljaci", rekao je svjedok.

Na inače mirnom obiteljskom izletištu Platak sinoć iza 20 sati trojica mladića došla su na skijašku stazu te počeli "driftati" automobilom, neslužbeno doznaje 24sata. Ovom incidentu prisustvovali su zaposlenici bara te pripadnici HGSS-a. "Smijali smo se, pričali i opuštali kada se na skijaškoj stazi pojavio crni BMW s nekoliko mladića i djevojaka. Nismo mogli vjerovati kada su s autom počeli 'driftati' na stazi za skijaše i sanjkaše. Divljački su se tako vrtjeli dok se autom nisu ukopali u snijegu. Jedan čovjek iz kafića je u jednom trenutku otišao po nešto do obližnje ambulante. Mislim da ih je u prolazu upozorio na nedolično ponašanje. Oni su mu tada prišli i ubrzo smo iz kafića vidjeli naguravanje između njih te tuču", ispričao je svjedok za 24sata.

Foto: Čitatelj RI portala

"Svojim očima sam vidio kako su jednog od njih cipelarili u glavu dok je ležao onesviješten na podu. Stvarno ružno i za svaku osudu, pogotovo jer sam kasnije čuo da su napadači navodno MMA borci. Ne znam da li je to istina, ali ako je, to sigurno nisu sportaši nego neodgojeni divljaci", dodao je svjedok. Dodao je i da su napadači bili alkoholizirani.

Po dojavi je intervenirala i policija, a iz nje su potvrdili da su ozlijeđene tri osobe, a tri se dovode u vezu s počinjenjem ovog dijela. 

VIDEO: Vlada objavila nove cijene, gorivo idućih 14 dana osjetno skuplje

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar fidelio
fidelio
15:41 30.01.2023.

Još nisam upoznao zdravu glavu koja bi izašla iz BMW-a. Jednostavno ne ide.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:09 30.01.2023.

To su prosječni kupci BMW-a, ništa novog, sve u skladu sa očekivanjima

SA
sargu123
15:48 30.01.2023.

Opet frustrirani junferi u bijesnom autu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije