Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na izbore samostalno

Dražen Budiša: U ovu koaliciju u kojoj smo dosad bili - nikako!

budisa
Duško Jaramaz/Pixsell
14.08.2011.
u 17:41

Mi smatramo da mora doći do promjene u Hrvatskoj. S HDZ-om ne na državnoj razini, rekao je Budiša za HTV.

HSLS-ov veliki adut na izborima u 9. izbornoj jedinici - Dražen Budiša, u Baćini je pokraj Ploča za HTV govorio o razlozima svojega povratka u politiku. Kaže da su ga potaknuli mladi ljudi i da može mnogo toga promijeniti. Komentirao je i moguće koalicije svoje stranke nakon izbora, na koje izlazi samostalno.

 - U ovu koaliciju u kojoj smo dosad bili - ne. Mi dakle smatramo da mora doći do promjene u Hrvatskoj. S HDZ-om ne na državnoj razini. Što se tiče suradnje na lokalnim razinama, mi tu ostajemo kod onog našeg poznatog stava o kojem je nekada u HSLS-u bilo puno spora a to znači da naša županijska vijeća ili ogranci imaju punu autonomiju, rekao je Budiša za HTV.

Ključne riječi

Komentara 126

OB
-obrisani-
20:19 14.08.2011.

Vucibatina Nema cjenika, nego prema dogovoru. Odnosno tko više ponudi. ali u tome se ne razlikuje od ostalih političara.

BJ
bjuri47
18:02 14.08.2011.

Kad se samo sjetim da sam za njega glasao na predsjednickim izborima kad je bio protukandidat mesicu..tad nisam znao da je Budisa zapravo Bludisa koji ce Hrvatsku skupo kostati..taj bludisa je 2000 rehabilitirao kom unjare ,doveo ih na vlast aa oni odmah uspostavili vezu sa Hagom i prihvatili bezpogovornu suradnju a bludisa nezadovoljan takvom politikom sutke izasao iz te koalicije sto nisu napravili i ministri iz hsls kojima je bila draza fotelja od ostavki..uzas ...izgleda da racuna na kratko pamcenje pa bi opet s tim ugledom hrvatskog proljecara htio loviti u mutnom..bolje mu je da nije ispuzao ispod kamena kojeg se skrivao..

OB
-obrisani-
09:14 15.08.2011.

KUKULELE koalicija Vlaisavljević + Stanimirović + 40 lopova + 200 bogatih (lopova)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije