Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT MOTIV

Drama u Zadru: Muškarac jutros pucao iz stana po dvorištu, uhićen je

Foto: Screenshot
1/3
08.12.2022.
u 09:03

U ovom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

U jutarnjim satima u Zadru u Ulici bana Josipa Jelačića, 47-godišnjak je iz svog stana u dvorište zgrade ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja. Osoba je uhićena te se nalazi pod nadzorom u službenim prostorijama policije. U ovom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

- Imali smo dojavu o događanjima noćas i reagirali - kratko je za Vecernji list rekla glasnogovornica zadarske policije.

Još nisu poznati motivi i je li muškarac legalno posjedovao oružje, no navodno je prijavljen i prije pucnjave po dvorištu gotovo u samom centru Zadra.

VIDEO: Policija o pucnjavi na Sveticama: Muškarcu su pucali u stopala, osumnjičenici uhićeni u Vrbovcu i na Peščenici

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
13:57 08.12.2022.

kakve veze ima jel oružje legalno ili ilegalno, upotrijebio ga je na opasan način, da je nekog ubio baš bi bilo bitno jel oružje legalno. e novinari novinari

VI
vidum
13:20 08.12.2022.

Policiji pod nosom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije