Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MOGLI NASTAVITI

Drama u TV studiju: Debata kandidata za britanskog premijera prekinuta jer se voditeljica onesvijestila

Conservative leadership bid
Dominic Lipinski/PRESS ASSOCIATI
27.07.2022.
u 00:26

Debata, koju su uživo prenosili Talk TV i list The Sun, naprasno je prekinuta, a kamere su se usmjerile na Truss koja je bila vidno zabrinuta. "O Bože", rekla je

Televizijska debata dvoje kandidatata za nasljednika Borisa Johnsona na dužnosti britanskog premijera u utorak je iznenada prekinuta pošto se voditeljica onesvijestila. Ministrica vanjskih poslova Liz Truss, favoritkinja za novu čelnicu Konzervativne stranke i bivši ministar financija Rishi Sunak iznosili su svoje programe kada se čuo glasni udarac u studiju.

Debata, koju su uživo prenosili Talk TV i list The Sun, naprasno je prekinuta, a kamere su se usmjerile na Truss koja je bila vidno zabrinuta. "O Bože", rekla je.

Talk TV je objavila da je voditeljica Kate McCann pala u nesvijest. "Iako je s njome sve u redu, liječnik je savjetovao da ne nastavljamo s debatom. Ispričavamo se gledateljima i slušateljima", napisala je Talk TV na Twitteru.

Prije iznenadnog prekida, Truss i Sunak su se najviše sukobljavali oko poreza i proračuna i što bi učinili da se smanje troškovi života. Pobjednik izbora, u kojima će sudjelovati nešto manje od 200.000 članova Konzervativne stranke, znat će se 5. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije