Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U SUSJEDSTVU

Drama u Brežicama: Bivši policajac pucao po gradu pa se zatvorio u zgradu, u tijeku policijska akcija

Ilustracija
Foto: unsplash
1/2
06.03.2024.
u 21:35

Više informacija znat će se po završetku policijske intervencije ili nakon završetka očevida.

Na području Brežica zbog sigurnosnog incidenta od poslijepodneva je u blizini jedne od stambenih zgrada angažiran veći broj policijskih službenika, priopćila je Policijska uprava (PU) Novo mesto. Prema informacijama policije, u stambenoj zgradi nalazi se naoružani muškarac. Na terenu su policijski službenici specijalne jedinice policije i policijski pregovarači, a šire područje štite policijski službenici PU Novo mesto.

Policijska akcija je u tijeku, a prema prvim saznanjima, muškarac je sam zaključan u kući. Policija zbog sigurnosti savjetuje mještanima da ostanu kod kuće. Prema neslužbenim informacijama koje su kružile među lokalnim stanovništvom, radi se o umirovljenom policajcu. Prije nego što se sklonio u kuću, navodno je ispred lokalne ljekarne ispalio nekoliko hitaca u zrak. Čak su se i u kući, prema svjedočenju mještana, čuli pucnjevi, prenosi N1 Slovenija. Više informacija znat će se po završetku policijske intervencije ili nakon završetka očevida.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Izrovao obalu, nakon prijave počeo sanaciju

Ilustracija
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije