Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod blokadom

VIDEO Drama na aerodromu u Hamburgu: Naoružani muškarac pucao iz vozila i drži dijete kao taoca

Heute Abend um kurz nach 20 Uhr hat ein Auto ein Tor zum Sicherheitsbereich des Hamburger Flughafens durchbrochen. In de
Foto: IMAGO/Lenthe-Medien/Schmid/IMAGO
1/15
Autori: vecernji.hr, Hina
05.11.2023.
u 00:40

Cijeli aerodrom trenutačno je pod blokadom, a policijski helikopteri prelijeću aerodrom i patroliraju okolicom

Zgrade terminala zračne luke u Hamburgu i nekoliko zrakoplova evakuirani su nakon što se naoružani muškarac s djetetom u automobilu dovezao na pistu, rekla je glasnogovornica zračne luke za dpa u subotu navečer. "Trenutno pretpostavljamo da se radi o talačkoj situaciji", rekao je za dpa glasnogovornik hamburške policije.

Prema saveznoj policiji, naoružani muškarac je svojim vozilom probio aerodromsku ogradu oko 20 sati i dovezao se na stajalište zračne luke. Imao je pištolj i već je dvaput pucao u zrak, rekao je glasnogovornik policije Thomas Gerbert.

 VIDEO Drama na aerodromu u Hamburgu: Naoružani muškarac pucao iz vozila i drži dijete kao taoca

U međuvremenu je potvrđeno da je u automobilu i dijete. Muškarčeva supruga prethodno je kontaktirala policiju zbog moguće otmice djeteta, rekao je glasnogovornik.

Na licu mjesta su jake policijske snage, s jedinicama raspoređenim u blizini vozila.

 

 

Kako doznaje BILD, Audi je parkirao izravno ispod planiranog zrakoplova.

Heute Abend um kurz nach 20 Uhr hat ein Auto ein Tor zum Sicherheitsbereich des Hamburger Flughafens durchbrochen. In de
1/15

U listopadu su vlasti zatvorile istu zračnu luku zbog prijetnje napadom na letu iz Teherana za Hamburg.

U srpnju su klimatski aktivisti iz skupine Last Generation satima paralizirali zračnu luku. Letačke operacije morale su biti obustavljene na nekoliko sati iz sigurnosnih razloga. Pogođene su bile tisuće putnika, uključujući mnoge obitelji s djecom.

 

 

 

 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Viktor999
Viktor999
22:56 04.11.2023.

da malo pogađamo...sljedbenik falšega proroka nezadovoljan jer njegove ljubimce , vrle "heroje" u boju sa nenaoružanim civilima čeka sudbina štakora ulovljenih u zamku?

VO
volimnju
12:29 05.11.2023.

neka neka, baš mi je drago. bit će toga sve više. samo mi je žao tog djeteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije